Mogelijkheden sponsoring

Op de eerste plaats willen wij u bedanken voor uw interesse in hockeyclub 'Nijmegen'. De hockeyclub NMHC "Nijmegen" is opgericht in 1906 en kent een rijke historie in de hockeywereld.

NMHC "Nijmegen" behoort met bijna 1800 leden tot de 10 grootste hockeyverenigingen van Nederland. Er is aandacht voor tophockey, breedtehockey, gehandicapten hockey, trimmers en er is een bloeiende bedrijfscompetitie. Elke week is NMHC "Nijmegen" gastheer van minimaal 6.000 bezoekers op onze mooie accommodatie aan de d'Almarasweg te Nijmegen.

‘Nijmegen’ is daarom een belangrijk en sportief middelpunt van de stad Nijmegen, maar ook een plaats waar sociale en zakelijke contacten worden gestart en onderhouden. ‘Nijmegen’ is van oudsher een hockeyvereniging met een sterk ‘familiegevoel’. Gezelligheid en topsport gaan bij ons hand in hand en daar zijn we trots op!

Zonder sponsoren kan een hockeyclub vandaag de dag niet meer bestaan en zeker niet wanneer er wensen zijn om onze vaandeldragers bij de jeugd en senioren mee te laten spelen in de top van de Nederlandse hockeycompetities. Dames 1 en Heren 1 spelen in de landelijke Overgangsklasse en alle selectie jeugdteams in de landelijke Topklasse.

Klik hier om onze sponsbrochure te downloaden. Voor meer informatie en prijzen graag een e-mail sturen naar [email protected]

Kijk verder ook eens bij Regels en bepalingen seizoen 2020-2021

PitcherClub

Onze PitcherClub is een dynamische club voor ondernemers die NMHC "Nijmegen" meer armslag wil bieden voor zowel de top- als breedtesport. De PitcherClub wil het aangename met het nuttige verenigen en uw onderneming verbinden met de hockeyclub Nijmegen door o.a. de onderstaande tegenprestaties aan te bieden:

  • de originele NMHC Pitcher + bedrijfslogo

  • uitnodiging voor alle (sponsor)activiteiten voor twee personen

  • vermelding op sponsorbord bij entree sportpark

  • vermelding op sponsorbord entree clubhuis

  • vermelding op de sponsorpagina op nmhc.nl

  • banner op LCD schermen in hal en clubhuis

  • vermelding scorebord hoofdveld

  • reclamebord op veld 1 of op overige velden


Aanvullend aan bovenstaande opsomming kunt u ook nog een keuze maken uit diverse andere reclameopties. Het is echter altijd mogelijk om maatwerk te leveren indien u speciale wensen heeft.

U bent natuurlijk iedere zaterdag en zondag van harte welkom om de wedstrijden van de jeugd en senioren te komen bekijken. U kunt het wedstrijdschema vinden onder de link hockey via de homepage.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen via [email protected].

Graag zien wij u binnenkort op NMHC "Nijmegen" aan de d' Almarasweg te Nijmegen!