Trainingsschema

TRAININGSSCHEMA SEIZOEN 2020-2021 VOLGT EIND JULI/BEGIN AUGUSTUS


Zoals ook in het nieuwsitem aangegeven is dit een concept-trainingsschema. Kleine wijzigingen van veld of aanvang training kunnen

nog doorgevoerd worden. Vanzelfsprekend zal dit in overleg met het team gaan.

Er zijn een paar "huis"regels inzake de trainingen en/of oefenwedstrijden:

  1. De trainingstijden zoals deze staan in het trainingsschema zijn bindend. Voorbeeld: Trainingstijd van 20.00- 21.15 uur, dan moeten de teams die tot 21.15 uur trainen om 21.15 uur het veld verlaten hebben zodat de volgende teams om 21.15 uur kunnen starten. Komt er na jullie geen team dan is het geen probleem als jullie wat langer trainen.
  2. Heb je de beschikking over een 1/2 veld gebruik dan ook alleen een 1/2 veld.
  3. Oefenwedstrijden tijdens trainingsavonden kunnen alleen gespeeld worden als je met de medegebruikers van het veld "iets" afspreekt. Er worden dus geen trainingen afgelast omdat een ander team een oefenwedstrijd wil spelen.
  4. De extra "wedstrijd"-verlichting op veld 1 kan alleen aan als er op veld 4 niet getraind wordt.
  5. Indien Dames 1 of Heren 1 een competitiewedstrijd moet spelen op een trainingsavond dan zullen evt. trainingen op veld 1 vervallen, en indien licht nodig ook die van veld 4.
  6. Oefenwedstrijden, ook tijdens trainingstijden, graag altijd aanvragen/ melden bij [email protected] .

Trainingsschema zaal 2019-2020 (update 10 feb 2020)

En verder ter informatie:

* Het technisch hart heeft heel erg veel werk verzet om alle teams zoveel als mogelijk in te plannen en een goede trainer te verzorgen. Zoals elk seizoen hebben we véél meer zaalteams dan trainingscapaciteit, dus het kan voorkomen dat teams niet elke week trainen en ook zeker niet structureel op een specifiek tijdstip. We hopen op jullie begrip hiervoor.

* In de manege is er nog ruimte beschikbaar, met name in het weekend (in blauw). Indien je als trainer of ouder graag een extra training wilt geven aan een team, stuur dan svp een mail naar Marnix ([email protected]).

* Ook het eventueel inregelen van oefenwedstrijden (zat/zon) graag in overleg met Marnix ([email protected])

* Indien je als trainer/coach/ouder inhoudelijke informatie wilt ontvangen over zaalhockey, dan staat het technisch hart voor je klaar. 


En verder......

  

 

* Graag rekening houden met de bewoner van Heren 1 in de manege!

* Ijs voor blessures ligt in de manege in de kleine vrieskist, rechts naast de entree van de hal. Daarnaast staat een houten locker met trainingsmaterialen. De code van het slot is te verkrijgen via het technisch hart.

* Tevens hebben de teams een aantal zaalballen verkregen via de materialencommissie ter voorbereiding van de wedstrijden (25 november!)

* Competitiezaken graag afhandelen via [email protected] of [email protected]

Coach Buddy 2018-2019 (oude versie)