Familie & vriendentoernooi - uitnodiging!

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouders van leden,

Een traditie(Latijn: trádere, overleveren) is een gebruik of gewoonte die van de ene generatie op de andere wordt doorgegeven.

Nu weten we niet of ons Familie & vriendentoernooi zo'n evenement wordt waar wij of onze kinderen het na generaties nog over hebben, maar.....we gaan het wel proberen! De voor velen eerste dag van de zomervakantie is ook nu weer de laatste dag dat er dit seizoen nog hockey kan worden gespeeld op de club! En wel tijdens het Familie- & vriendentoernooi 2019! Afgelopen jaar was het een super gezellige én sportieve dag en dat gaat de organisatie ook dit jaar nastreven!

Op ZATERDAG 6 JULI hopen we wederom dat onze velden weer volstromen met families en vrienden van de club om samen een lekkere pot te gaan hockeyen, plezier te maken en te eten en drinken. Deze volzin stond vorig jaar ook in de uitnodiging, maar slaat nu eenmaal de spijker op zijn kop.

Wie kunnen er allemaal weer meedoen aan het Familietoernooi? Dit is een evenement voor iedereen die het leuk en gezellig vindt om lekker te hockeyen (broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, vaders, moeders, opa’s, oma’s, neefjes, nichtjes, buren enzovoort). Je hoeft dus echt niet lid te zijn van ‘Nijmegen’.

Zet dus de datum, zaterdag 6 juli, alvast in de agenda en meld je aan met een team van minimaal 8 personen (maar het mogen er natuurlijk véél meer zijn)! Er worden de gehele dag wedstrijden gespeeld waarbij teams waarschijnlijk weer 8 tegen 8 zullen spelen. Je hoeft daarbij niet voor een keeper te zorgen. Er wordt natuurlijk rekening gehouden met niveauverschil; je kan je opgeven als recreatieteam (weinig hockeyervaring of met veel kleine kinderen) of als prestatieteam (minimaal D-leeftijd).Probeer hier svp graag goed naar te kijken, want het is niet leuk om in een veel te lichte of zware poule te zitten. Bij twijfel....neem even contact met ons op voor overleg.

De kosten en invulling van de dag zal niet heel veel afwijken van afgelopen jaren, maar daar komen we spoedig op terug.

Aanmelden of vragen stellen kan wel al via [email protected] of verenigingsmanager Marnix.

Maar let op vol=vol! We gaan waarschijnlijk ook dit jaar weer voor 16 teams en de eerste teams hebben zich al aangemeld!

We kijken uit naar jullie inschrijvingen.

Sportieve groet,
Organisatie Familie & vriendentoernooi
Machteld, Anne-Julie en Marnix
 
Geplaatst op 11-5-2019 | Toernooien

Sponsoren