Dames 1 naar de hoofdklasse!

Nieuws afbeelding

Het zal weinigen zijn ontgaan, maar onze Dames 1 is vandaag gepromoveerd naar de hoofdklasse!

Wat een fantastische prestatie! Via shootouts (1-1 na de reguliere speeltijd) werd de beslissende overwinning behaald, super!

Kort samengevat was het een zenuwslopende wedstrijd vandaag. Met de meeste en grootste kansen voor MOP wist de defensie van Nijmegen een 0-0 stand met rust eruit te slepen. In de tweede helft zette MOP nog een extra tandje bij en dat resulteerde in de 1-0 voorsprong. Daarna nam Nijmegen het heft in handen (aldus uw plaatselijke reporter) en kwamen de kansen voor onze meiden. Een aantal minuten voor tijd viel de gewenste 1-1 en daar bleef het vervolgens bij: shootouts. Deze werden oa door geweldige reddingen van aanvoerster en shootout-koningin Saskia van Duivenboden door Nijmegen gewonnen……yes!!

Meiden met een missie die uiteindelijk hun doel bereiken. Wat is er mooier dan dat? #bluesisters

Namens de gehele vereniging dikke felicitaties voor alle meiden, de geweldige begeleiding (vergeet Anthony Potter niet!), meelevende familie en STN. En nu feesten maar!

Nadere informatie over de huldiging zal spoedig volgen.