Looptraining jeugd!

Nieuws afbeelding

Beste jeugdleden, ouders van leden,

We starten deze zondag met geweldig nieuws: Theo Joosten, jarenlang onze looptrainer voor de jeugd, is na een jaar afwezigheid ivm een forse herseninfarct weer helemaal terug! 

Theo wil heel graag weer aan het werk en bij voorkeur bij verenigingen waar zijn hart aan verbonden is. Nijmegen is er daar zeker een van!

Vanaf a.s. woensdag 7 september start de looptraining voor de jeugd op veld 5 van 17.00-18.00 uur.

Alle atletische vormen die juist kinderen op jonge leeftijd nodig hebben komen aan bod zoals een verbeterende looptechniek, lenigheid en wendbaarheid, uithoudingsvermogen en snelheid. De trainingen zijn speels en gevarieerd.

Ook kinderen van andere clubs, vriendjes of vriendinnetjes zijn welkom. Leeftijd vanaf 8 t/m 14 jaar. De kinderen krijgen ca 12 looptrainingen tijdens de eerste seizoenshelft.

Meld je graag aan met je volledige naam en evt. teamnaam onder vermelding van 'NMHC looptraining' via t[email protected]

De kosten bedragen 67,50 euro voor de eerste helft van het seizoen. Het rekeningnummer is NL18ABNA0401616320 t.n.v. Theo Joosten Athletics Academy. Graag gelijk bij de inschrijving betalen (overleg met Theo).

** Ouders die afgelopen jaar voor hun kind hebben betaald dienen niet nogmaals te betalen. Neem daarvoor contact op met Theo.

Namens Theo alvast bedankt en tot looptraining!


Met sportieve groet,
Marnix van Trigt
Verenigingsmanager

 

  


 


 
 
Geplaatst op 4-9-2022 | Trim, fit, fun en loop

Sponsoren