Looptraining jeugd afgelast

Nieuws afbeelding

Update maandag 30 augustus: looptrainer Theo Joosten kan helaas door omstandigheden de komende tijd geen looptraining geven. Neem voor meer informatie graag contact op met verenigingsmanager Marnix van Trigt.


Beste jeugdleden, ouders van leden,

Op woensdag 1 september start zoals elk seizoen de looptraining voor de jeugd op veld 5 van 17.00-18.00 uur.

De trainingen worden wederom gegeven door Theo Joosten, 4x coach op de Olympische Spelen (en oa belangrijke trainer geweest voor atleet Abdi Nageeye uit Nijmegen die onlangs zilver won op de Olympische Spelen van Tokyo!) en al heel lang verbonden als looptrainer aan hockeyclub Nijmegen. Menig lid van onze club heeft reeds met onze Theo op het veld gestaan.

Alle atletische vormen die juist kinderen op jonge leeftijd nodig hebben komen aan bod zoals een verbeterende looptechniek, lenigheid en wendbaarheid, uithoudingsvermogen en snelheid. De trainingen zijn speels en gevarieerd.

Ook kinderen van andere clubs, vriendjes of vriendinnetjes zijn welkom. Leeftijd vanaf 8 t/m 13 jaar. De kinderen krijgen ca 12 looptrainingen tijdens de eerste seizoenshelft.

Meld je graag aan met je volledige naam en evt. teamnaam onder vermelding van 'NMHC looptraining' via t[email protected]

De kosten bedragen 67,50 euro voor de eerste helft van het seizoen. Het rekeningnummer is NL18ABNA0401616320 t.n.v. Theo Joosten Athletics Academy. Graag gelijk bij de inschrijving betalen (overleg met Theo).

Namens Theo alvast bedankt en tot looptraining!

Met sportieve groet,
Marnix van Trigt
Verenigingsmanager

 

  


 


 
 
Geplaatst op 26-8-2021 | Trim, fit, fun en loop

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.