Belangrijke update nieuw TENUE

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders van leden,

 

Zoals onlangs aangekondigd is het nieuwe tenue in aantocht. Alle spelende leden (behalve trainingsleden en benjamins) ontvangen deze week per mail een persoonlijke voucher waarmee je vanaf maandag 27 november (12.00 uur) het nieuwe tenue kan afhalen bij Spac Sport.


LET OP
 

·Afhalen kan alleen wanneer de voucher daadwerkelijk is uitgeprint

. Het vertonen van de voucher op de telefoon is helaas niet voldoende om je nieuwe tenue mee te krijgen. Ook is het niet mogelijk om bij Spac Sport alsnog je voucher uit te printen.

·Het is verplicht om je oude tenue van Field & Hockey gewassen bij Spac Sport in te leveren. Incl de sokken. Niet inleveren = geen nieuw tenue meekrijgen. Natuurlijk is dit niet van toepassing voor hen die afgelopen seizoen geen of maar gedeeltelijk (broek/rok/sokken) het tenue hebben ontvangen!

·Alle keepers kunnen hun nieuwe shirt afhalen vanaf 4 december.

·Het afhalen van je nieuwe tenue is mogelijk tot 31 december 2017.


SINTERKLAAS ACTIE

Van 27 november tot 31 december 2017 krijgen al onze leden 25% korting op alle STAG hockeyartikelen bij Spac Sport. Ook zijn er mooie kortingen op alle andere hockeyartikelen bij Spac Sport, dus maak daar gebruik van.


STAG

STAG is een echt Nederlands hockeymerk welke zich al meer dan 30 jaar richt op hockeyers, hun vereniging en graag samenwerkt met sportwinkels.

Voor circa 35 hockeyclubs in Nederland verzorgen zij de clubkleding, de trainingspakken, keepersshirts en trainingsmaterialen. De hockeysticks van STAG zijn er voor jong en oud, zijn van hout of carbon, voor zowel de recreatieve hockeyer als de topspeler. Ballen, scheenbeschermers, bitjes en alle overige hockeyartikelen van STAG zijn verkrijgbaar bij Spac Sport.


SPONSOREN

Het nieuwe tenue is mede mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning van de onderstaande sponsoren.

 

·ABN AMRO

·Spac Sport

·Simpel

·PP Personeelsdiensten

·Hans Janssen Makelaars

·Sanadome

·Lumosa LED

 


Wij willen alle leden bedanken voor hun geduld m.b.t. de leveringen van het nieuwe tenue.

 


Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Hockeyclub Nijmegen


 


 
Geplaatst op 21-11-2017 | Sponsors

Sponsoren