Trainingsschema update 02/09

Nieuws afbeelding

Update concept-trainingsschema 02/09:


De laatste versie van het trainingsschema staat online op onze website. Het technisch hart heeft samen met de geweldige hulp van beschikbare (en tijdelijke) trainers, begeleiders en ouders bijna alle gaten in het trainingsschema weten op te vullen. Mocht jouw of jullie team nog niet voor alle trainingen een trainer hebben, meld je svp dan bij technisch manager Niels Papen of verenigingsmanager Marnix van Trigt. Dan zoeken we gezamenlijk naar een oplossing.


Voor deze week nog een aantal opmerkingen: op maandag zijn MD3 en MD1 gewisseld van trainingstijd, op dinsdag is MB6 naar een waterveld verschoven en staat op vrijdag de professionele keeperstraining voor 6- & 8-tallen op 17.00 uur.


De looptraining voor MD1/JD1/MC1/JC1 start deze week olv Theo Joosten! Daarnaast kunnen zowel de jeugd als de senioren zich bij Theo opgeven voor looptraining. Zie een ander item op de app/website.


En niet onbelangrijk: veld 6 -ons nieuwe veld- is vanaf deze week beschikbaar voor de meeste trainingen. Er is nog een tijdelijk probleem met het licht, dus tot dit is opgelost dient er nog wat geschoven te worden met de bezetting van de velden.
Veld 2 is een dezer dagen ook klaar voor gebruik. En daar kijken we enorm naar uit!


Fijne hockeyweek allemaal!Update concept-trainingsschema 27/8:


Het laatste trainingsschema is nu terug te vinden op onze website. De afgelopen week zijn er weer een aantal trainingen gevuld met een trainer(s) en daar zijn we vanzelfsprekend erg tevreden over. Deze week gaat het technisch hart ontzettend zijn best doen om de laatste teams die nog geen trainer hebben verder te helpen. Hierbij dan ook wederom de oproep aan seniorenleden, ouders en/of vrijwilligers om je op te geven als trainer van een leuk jeugdteam. De club kan en wil een ieder ondersteunen bij het geven van training, dus grijp die kans.


Verder adviseren we alle teams om sowieso lekker te komen hockeyen. De materialen zijn al in jullie bezit (note: bewaar je spullen zoals verzocht in een houten locker, dus neem een cijferslotje mee!) of staan klaar!-------------


Het concept-trainingsschema voor seizoen 2018-2019 staat vanaf heden online op onze website (onder hockey > trainingen)!

 


Zoals elk jaar is er weer veel tijd besteed aan het inplannen van alle trainingen voor alle teams. Vanzelfsprekend is er door het technisch hart geprobeerd rekening te houden met ieders wensen. Echter blijft het een flinke uitdaging om dit volledig dekkend te krijgen. Ook de komende tijd wordt er heel hard gewerkt om voor elk team een trainer te vinden en wordt er gestreefd naar zo’n gunstig mogelijke trainingstijden voor alle teams.

 


Zoals hopelijk bekend: hockeyclub Nijmegen faciliteert voor alle breedteteams bij de junioren 1 volledige training met trainer. We zijn zo vrij geweest ook een tweede training per team in het schema te zetten, maar deze dient wel zelf door het team (begeleiding, ouders etc) ingevuld te worden. Graag vernemen wij wanneer er iemand beschikbaar is om een super-jeugdteam van Nijmegen te gaan trainen (top!).

 


8-tallen trainen net als afgelopen seizoen op maandag en donderdag van 16.00-17.00 uur. Ook hier zoeken wij nog (hulp)trainers voor, naast de vele hoofdtrainers van de club die op deze tijdstippen altijd aanwezig zijn.

 


De trainingstijden voor de senioren zijn al eerder met de aanvoerders gedeeld. Er hebben nog kleine wijzigingen plaatsgevonden, dus kijk daar svp goed naar. En zijn er vragen of wensen, geef ons een seintje.

 


In het schema:

- Staan trainer(s) per team genoteerd.

- Indien er geen naam bij een team staat, dan zijn we nog druk bezig om kandidaten te vinden. Als je dus nog iemand kent die training wilt geven, neem dan contact op met Niels Papen – technisch manager ([email protected]). In het schema staan in het rood ‘vrije uren’. Hier is nog ruimte om teams te (ver)plaatsen. Na 20.00 uur is het tijd voor de seniorenteams. Vrije trainingstijd voor de senioren is terug te vinden in de blokjes met ‘senioren’ genoteerd.

- Heb je geen zin of tijd om training te geven, maar wel interesse in een coach- of manager functie? Neem dan contact op met je lijncoördinator. De gegevens van de huidige LC is terug te vinden op onze website (commissies).

 


Update nieuwe velden:

- De aanleg van de twee nieuwe watervelden (veld 2 en 6) is in volle gang. De kans is echter groot dat deze velden nog niet beschikbaar zijn tijdens de eerste training(en). We zullen dan als club moeten laten zien dat wij er voor elkaar zijn en de overige beschikbare velden even moeten ‘delen’. We rekenen op jullie mederwerking en begrip. De kans is zeer groot dat bij de start van de competitie (8/9 september) alle velden speelklaar zijn!

 


Wanneer starten de trainingen ook alweer?

- Top jeugd: vanaf 13 augustus

- Breedte jeugd: vanaf 20 augustus (mits trainer)

- Jongste Jeugd: vanaf 27 augustus

- Benjamins vanaf 5 september

- Keeperstrainingen, informatie volgt nog

- Kabouterhockey wordt Funkey: meer informatie volgt nog

 


Tot slot:

Het trainingsschema is een concept-versie. Deze wordt nog dagelijks aangepast. Volgende week wordt er een geupdate versie geplaatst op de site.

 


Met sportieve groet,

 

Marnix van Trigt - verenigingsmanager

Niels Papen - technisch manager
 
Geplaatst op 2-9-2018 | Laatste Nieuws

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.