Update tenue 21 september

Nieuws afbeelding

Update tenue 21-09-18 

De nieuwe shirts zijn binnen gekomen. Het wachten is nog op extra broekjes en rokjes.

Tegen inlevering van de Voucher kun je dan het nieuwe tenue afhalen bij Spac Sport. Spac Sport is niet verantwoordelijk voor het op voorraad hebben van clubkleding. Dat is de club zelf!

Vraag en antwoord

Vraag
Zijn rugnummers verplicht in de Subtopklasse?
Antwoord

Rugnummers voor de Subtopklasse in de A, B en C jeugd zijn verplicht!

Het volgende staat hierover beschreven in het bondsreglement A7.2:"3. a. Spelers van een team dat speelt in de standaardklasse dames of heren, in een landelijke-, interdistricts- of Super B-competitie van de A-, B- of C-jeugd meisjes of jongens, dan wel in de hoogste klasse van de A-, B- of C-jeugdcompetitie meisjes of jongens van een district, dienen een duidelijk rugnummer te dragen. Deze rugnummers dienen onderling verschillend te zijn.

Vraag
Mag een team spelen met rugnummers en namen?
Antwoord
Als het verplicht is dan moet het team het zelf organiseren maar hebben ze mogelijk volgend jaar een probleem als het team niet meer bij elkaar speelt. Wij hebben als club de spelregel dat of niemand of iedereen een rugnummer heeft. Dit i.v.m. de uniformiteit.

Het bedrukken van rugnummer en namen is mogelijk maar alleen als geheel team. Uniformiteit staat in alle sponsorcontracten en vinden wij als club dus erg belangrijk. Dus mocht je dit jaar hiertoe als team besluiten zou je bij een mogelijke teamwisseling volgend jaar wederom als team een keuze moeten maken. Dat kan dus beteken dat je dus een nieuw shirt moet aanschaffen.

DressMe is de partner voor het bedrukken van de shirts. Zij zorgen voor de uniformiteit in lettertype en de hoogte van het drukwerk

Vraag
Wat moet ik doen wanneer ik zelf al een tenue bij Spac Sport heb aangeschaft voor de winkelprijs?
Antwoord

Je kunt met de ontvangen voucher en de kassabon terug naar Spac Sport. Spac Sport zal het vervolgens afhandelen en je het geld teruggeven. 

Vraag
Wat moet ik doen als ik het komende seizoen van de junioren naar de senioren ga?
Antwoord

De club heeft voor de senioren andere sponsoren dan voor de junioren. Het is niet toegestaan om met je oude ABN AMRO shirt te blijven spelen. Je kunt het shirt gratis omruilen. Stuur hiervoor een e-mail naar [email protected] Je ontvangt dan een bevestiging van het omruilmoment.

Vraag
Ik ben een nieuw lid en heb nog geen Voucher ontvangen voor het nieuwe tenue. Wat moet ik doen?
Antwoord

Alle nieuwe leden bij Nijmegen krijgen rond het weekend van 1-2 september een voucher waarmee het tenue bij Spac Sport afgehaald kan worden. Indien je geen voucher hebt ontvangen, stuur dan even een berichtje naar [email protected]svp.

Vraag
Ik ben al langer lid, maar heb nog geen nieuw tenue omdat mijn maat niet beschikbaar was bij Spac Sport. Wat moet ik doen?
Antwoord

Je kunt het beste even een mail sturen naar [email protected].

Vraag
Zijn er ook rode uit-shirts en sokken verkrijgbaar?
Antwoord
Er is momenteel nog geen rood uittenue beschikbaar voor leden. Hopelijk krijgt de club daar later in het seizoen meer duidelijkheid over.

Vraag
Ons team heeft nog keepersshirt voor de vaste/wissel keeper, hoe komen we in het bezit van zo’n shirt?
Antwoord
Stuur een bericht naar [email protected]

Vraag
Krijgen Funkey en Benjamins ook een tenue?
Antwoord

Nee, pas vanaf de F-lijn (dus wanneer de kinderen wedstrijdjes gaan spelen) dragen onze leden een Nijmegen tenue


 
Geplaatst op 12-9-2018 | Laatste Nieuws

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.