Heren1 gaat doorpakken!

Nieuws afbeelding

Afgelopen jaar draaiden we een geweldig seizoen wat heeft geleidt tot het spelen van promotieklasse. Nogmaals dank aan iedereen binnen de club die ons het hele seizoen en zeker de laatste periode heeft geholpen om dit succes te kunnen behalen.


Na zo’n seizoen was er voor ons als Heren 1 maar één doelstelling: Doorpakken! Om dat te kunnen bereiken moest er niet te veel veranderen binnen het team. Onze staf bestaande uit hoofdcoach Bas, assistenten Ivar & Jasper, manager Lex, Krachttrainer Willy en fysiotherapeut Peter had vorig jaar aan het einde meteen toegezegd om er nog een jaar aan vast te plakken, super! Daarnaast heeft Victor Goossens zijn rol als speler geruild voor een rol als fysiotherapeut op de zondag zodat er bij de wedstrijden altijd iemand met medische kennis op de bank zit.


Binnen de selectie zijn er ook een aantal mutaties geweest. Jim en Silas vertrokken naar Oranje-rood en Kampong, Brenden ging terug naar Canada, Ties ging naar Union en Victor ging verder met hockeyen in Heren 2.


Daarvoor in de plaats kwamen Nick Doeser en Pieter Bas (PB) Noverraz over van Union, Yuma Ngai van het Japanse Sony Bravia team, Phillip Jannes van Weert, Job de Man van Schaerweijde en Diederik van Schooten van Ede.


Dinsdag 7 augustus begon voor ons de voorbereiding op het nieuwe seizoen alweer. Met een shuttle/hardloopschema voor de laatste drie weken van de zomer kwam iedereen met een basisconditie terug in Nijmegen en begonnen de trainingen richting de eerste competitiewedstrijd. In het eerste weekend zijn wij meteen naar Berlijn vertrokken voor twee wedstrijden tegen Berliner HC en Blau Weiss. Naast die twee wedstrijden was er ook ruimte voor een training en een praatsessie waarbij de afspraken voor dit seizoen gemaakt werden.


De uitgesproken doelstelling voor aankomend seizoen is het behalen van het ‘linkerrijtje’ oftewel de top 6. Dit willen wij bereiken door naast goed hockey ook elke zondag die #vechtmachine te zijn die we vorig jaar vaak waren. Fel in elk duel, hard trainen doordeweeks en samen die punten binnen halen.


Zoals iedereen misschien wel weet staan we op dit moment met 10 punten uit 5 wedstrijden op de gedeeld 3e plek in de promotieklasse. De komende weken worden cruciaal voor ons als team aangezien we nog moeten spelen tegen de top 3. Blijf ons daarom op de zondagen zo geweldig steunen als de afgelopen weken.


We zien jullie graag op de club of langs de lijn, tot snel! Groet Heren 1


(Extra goed op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook @NMHC Heren 1 of op Instagram @nmhch1)


 
Geplaatst op 12-10-2018 | Laatste Nieuws

Sponsoren