#Fluit mee op NMHC!

Nieuws afbeelding
Contact: Christian de Visser via [email protected]

Ieder weekend worden er een stuk of 75 wedstrijden op onze club gespeeld. Het is voor spelers natuurlijk belangrijk dat spelers én begeleiding op elk niveau kunnen rekenen op goede, enthousiaste scheidsrechters. Met de komst van een arbitragemanager op NMHC "Nijmegen" willen we werk maken van het vormen en houden van een enthousiast en kwalitatief sterk scheidsrechterscorps.

We bieden de mogelijkheid om regelmatig een leuke wedstrijd te begeleiden op het niveau en met de frequentie die bij je past. Wij zorgen ervoor dat je kan groeien door je de juiste begeleiding te bieden. Als het fluiten je goed ligt dan krijg je de mogelijkheid om je door te ontwikkelen tot clubscheidsrechter-plus of zelfs bondsscheidsrechter, maar je mag natuurlijk altijd lekker op je eigen niveau actief blijven, de keuze is aan jou!

We zijn op zoek naar enthousiaste scheidsrechters! Hockeyniveau is geen vereiste, ervaring met fluiten kan je opdoen, spelregelkennis word je mee geholpen. De oproep is voor iedereen: meisjes, jongens, mannen en vrouwen, vanaf enthousiaste C-junioren, die kunnen starten met begeleiden van 8-tallen, tot kwieke 60+’ers die een bak levenservaring en mensenkennis meebrengen, je bent immers nooit te oud om te leren!

Dus meld je snel aan bij de arbitragemanager (Christian de Visser: [email protected]). Op 30 oktober a.s. heb je meteen al de mogelijkheid om je scheidsrechterskaart te halen! En dat is makkelijker dan je misschien zou denken. Mocht je niet een heel begeleidingstraject willen, maar het wel prima vinden een aantal keer vaker in het seizoen te fluiten, ben je natuurlijk ook van harte welkom!

 
Geplaatst op 21-10-2018 | Arbitrage

Gerelateerde nieuwsberichten

Leuke bijverdienste? #FluitMeeOpNMHC!

Sponsoren

Agenda

30-4 G-hockey vergadering