Sluit aan bij Club Kakebeke!

Nieuws afbeelding
Beste vrienden van Hockeyclub Nijmegen,

In 1906 nam de heer Hein C. Kakebeke het initiatief een hockeyclub in Nijmegen op te richten. En dat is niet zomaar een club gebleken! Een mooie familieclub met traditionele waarden. Elk weekend is onze club gastheer voor duizenden bezoekers, spelers, families, vrienden en fans die o.a. genieten van het Tophockey van Dames en Heren 1.

Sponsoring vormt voor hockeyclub Nijmegen een onmisbare bron als het gaat om het voortbestaan en ontwikkeling van de club. In 2010 werd de PitcherClub opgericht; een gezellig goedlopend en succesvol platform voor ondernemers die betrokken zijn bij onze club. En dan nu, anno 2018, neemt het bestuur van Hockeyclub Nijmegen het initiatief Club Kakebeke op te richten.

Onze doelstelling:
Club Kakebeke verzamelt een groot aantal particuliere donateurs die ‘Nijmegen’ een warm hart toedragen en die bereid zijn onze vereniging een financiële impuls te geven. Met deze bijdrage wordt de voortgang en continuïteit van het Tophockey van
Dames en Heren 1 ondersteunt. Uiteraard kunnen ideeën ten aanzien van de bestedingen altijd ingediend worden bij een van de commissieleden van Club Kakebeke.

Ons streven:
Om lid te worden van Club Kakebeke doneert u minimaal € 150 per seizoen. Uw naam krijgt een eervol plekje op het bord van Club Kakebeke in het clubhuis en op onze website. Daarnaast wordt u jaarlijks uitgenodigd voor een goed verzorgde bijeenkomst op een mooie wedstrijddag van Dames 1 en Heren 1. Het is ons streven om voor het einde van het hockeyseizoen 2018-2019 minimaal 100 leden te werven. 

U kunt hierbij horen!

Enthousiast?

Voelt u zich verbonden of bent u gewoon opgetogen over dit initiatief? Word nu lid van Club Kakebeke en vul het formulier in (inloggen via website, club - documenten - Club Kakebeke). Dit kunt u overhandigen aan een van de commissieleden, of per mail versturen aan [email protected].

Mocht u naar aanleiding van deze uitnodiging vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact op met een van de commissieleden van Club Kakebeke.

Met sportieve groet,

Club Kakebeke

Liesbeth Merkx, Maartje Aquarius

 
Geplaatst op 6-8-2019 | Sponsors

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwe sponsor& PitcherClublid!

Sponsoren