Gezocht: support materialen-cie

Nieuws afbeelding

Gezocht: ondersteuning voor de nieuwe materialencommissie!

De waarde en de hoeveelheid materialen om wedstrijden te spelen en te trainen zijn groot. Door het oprichten van een nieuwe materialencommissie (MC) voor komend seizoen, willen we spel-, trainers en keepersmaterialen beter gaan beheren. De materialencommissie werkt zelfstandig, maar werkt nauw samen met het technische hart en de verschillende Nijmegen-commissies.

We zijn op zoek naar meerdere enthousiaste leden of enthousiaste vaders/moeders die hierbij willen helpen bij het invullen van de volgende deeltaken:

Beheerder wedstrijd- en trainingsmaterialen

Je beheert alle wedstrijd- en trainingsmaterialen van NMHC "Nijmegen". Het gaat om pylonnen, coachtassen, ballen, hesjes, etc. en komt neer op uitreiken, innemen, (laten) repareren, afvoeren en aanschaffen van nieuwe benodigdheden. Voor het overzicht en administratie werk je samen met de beheerder LISA-materialen. Deze taak is vooral redelijk intensief bij aanvang en einde seizoen.

Beheerder LISA-materialen

Samen met de beheerders keepersmaterialen en wedstrijd- en trainingsmaterialen beheer en verzorg je de administratie van alle ingenomen en uitgereikte Nijmegen-materialen. Voor het overzicht en traceerbaarheid werk je met de module MATS van het beheerprogramma LISA. De taak is gedurende het gehele seizoen vooral administratief en organiseren (dus lekker vanuit huis).

Voor dat lid of ouder die ge├»nteresseerd is om een steentje bij te dragen: reacties kan je sturen naar Marnix via [email protected] (0650503690). Daar kan je ook terecht voor eventuele vragen.


 
Geplaatst op 3-5-2019 | Vrijwilligers zijn top!

Sponsoren