Nieuwe sponsor& PitcherClublid!

Nieuws afbeelding

Het is weer met veel genoegen dat wij een nieuwe sponsor mogen introduceren: Proud Experts.

Ivo van Zuidam nam het ingelijste Nijmegen-blauw enthousiast in ontvangst. "Met deze verbondenheid aan de club staan wij nu ook op een andere wijze in contact met de mensen die ons bedrijf interessant vinden om voor te werken of om anderszins mee samen te werken. En met deze sponsoring van hockeyclub Nijmegen meen ik samen met mijn zakenpartners Jack van Poll, Aljosja Vos en Michiel Koopman een goede bijdrage te kunnen leveren aan de beoogde groei van onder meer tophockey. En ook wij zitten vol met plannen”

Proud Experts heeft sinds 2002 haar trotse wortels in Nijmegen en richt zich met niet minder dan 200 professionals met onder meer Business Process Outsourcing op de financiële dienstverleningssector. Naast de excellente uitvoering daarvan voor haar klanten, gaat Proud Experts verder met onder meer het ontwikkelen, optimaliseren en innoveren van mensen en processen. En creëert met het label Proud Nerds een Full Experience voor de eindklant, door inventieve technologie in te zetten en zodoende de klantwaardering te helpen vergroten.

Wij zien uit naar de samenwerking met deze innovatieve professionals! Veel dank en welkom.

Foto: overhandiging shirt Proud Experts. Michiel van Dorth (Sponsorcommissie), Ivo van Zuidam (Proud Experts), Jeroen de Haas (Vice-voorzitter hockeyclub Nijmegen) .


 
Geplaatst op 19-11-2019 | Sponsors

Sponsoren