Fysiotherapie bij Nijmegen

Nieuws afbeelding
Bij blessures verzorgt Fysiotherapie Bottendaal al jaren met veel plezier en specifieke deskundigheid de inloopspreekuren, behandeling en begeleiding van vele leden op N.M.H.C. "Nijmegen".

Naast de begeleiding van NMHC dames 1 en heren 1 biedt Fysiotherapie Bottendaal ook een gratis inloopspreekuur aan voor alle competitieleden van NMHC "Nijmegen". Tijdens dit inloopspreekuur wordt een eerste screening gedaan en advies gegeven wat verstandig is om te doen, zoals bijvoorbeeld rust nemen, aangepast trainen, oefeningen doen of indien nodig een afspraak te maken voor een fysiotherapeutische behandeling. Daarnaast heeft Fysiotherapie Bottendaal goede samenwerking met sportartsen en orthopeden in de regio. Ook de korte lijnen en ‘het in huis’ hebben van Podotherapie Bottendaal kan bij de blessures voordeel bieden in een brede therapeutische aanpak.

Het inloopspreekuur is tijdens de competitieperiode op dinsdag, woensdag en donderdag van 17.00 u - 18.00 uur in het Chalet (aan de parkeerplaats van ons complex). Loop gerust binnen als je twijfelt wat je moet doen met je blessure. Wil je direct een afspraak maken, dat kan natuurlijk ook. Bel dan met de praktijk op 024-3226166 of mail Fysiotherapie Bottendaal. www.bottendaal.com


 
Geplaatst op 23-11-2019 | Sportmedisch

Sponsoren