Training 2e seizoenshelft

Nieuws afbeelding
Beste leden, ouders van leden en begeleiders,

Wanneer beginnen de diverse trainingen weer? Zie hieronder het overzicht:

Senioren + trimmers:
Vanaf vandaag, dinsdag 4 februari, is het clubhuis weer open en de velden beschikbaar voor de training.

* deze week heeft alleen veld 1 geen verlichting, dus op D1 en H1 na dienen de teams onderling af te stemmen wie waar traint.

ABCD junioren:
Na de voorjaarsvakantie/krokusvakantie/carnavalsvakantie, dus in de week van 2 maart, starten de trainers van de club weer met training geven. De selectieteams trainen starten in overleg al eerder. Voor de vakantie mogen breedteteams natuurlijk ook lekker gaan trainen, maar dan wel op de eigen trainingstijd met eigen begeleiding. Het clubhuis is op ma t/m do ook overdag open. Op vrijdag pas vanaf ca 17.00 uur.

Jongste jeugd (Funkey, Benjamins, F, E6 en E8-tallen):
Na de voorjaarsvakantie/krokusvakantie/carnavalsvakantie, dus in de week van 2 maart, starten de trainers van de club weer met training geven. E8-tallen trainen de eerste keer op maandag 2 maart, de overige jongste jeugd teams op woensdag 4 maart. Indien een team al graag voor de vakantie buiten wil hockeyen, dan kan dit op de gebruikelijke tijd onder eigen begeleiding.

Keeperstraining, steunles en looptraining:
Hierover volgt nog aparte berichtgeving.

Verder nog een drietal aardige puntjes om te delen:

* De kick-off WALKING HOCKEY staat in de planning voor dinsdag 24 maart, 12.00 uur. Walking Hockey is een nieuw initiatief bij de club om de oudere medemens meer aan het bewegen te krijgen. Het heeft dus ook een maatschappelijke functie. Walking Hockey is voor elke 55-plusser met OF zonder hockeyervaring. Aanmelden als trainer, co√∂rdinator of deelnemer kan momenteel het makkelijkst via Marnix van Trigt ([email protected]).

* De proeftrainingen voor de jeugd (6-14 jaar) starten weer eind maart. Op woensdag 25/3, 1/4 en 8/4 is er tussen 17.00-18.00 uur een leuke training voor jongens en meiden die willen leren hockeyen en interesse hebben in onze mooie club. Vanzelfsprekend olv de geweldige Marguerite Benedict! Aanmelden graag via [email protected]

* Onze FUNKEY groep zit bijna vol voor de tweede seizoenshelft. Wil jouw zoon of dochter (4-6 jaar) nog graag meedoen? Stuur dan snel een bericht naar [email protected]

Met sportieve groet,
Technisch Hart

 
Geplaatst op 4-2-2020 | Laatste Nieuws

Sponsoren