Proefles 5 t/m 12 jaar

Nieuws afbeelding
We hebben goed nieuws: nu de trainingen weer zijn opgestart geeft dit ons ook de mogelijkheid om voor de zomer nog proeftrainingen te organiseren voor kinderen tot en met 12 jaar.
 
We hebben 2 proeftrainingen gepland: op zaterdag 30 mei en 6 juni.

Wat gaan we doen?
Tijdens de proeftraining krijgt je zoon of dochter een beter beeld van wat de sport hockey nou precies inhoudt. Afhankelijk van de aanmeldingen worden er groepen gemaakt die ingedeeld zijn op leeftijd.

10:45 Verzamelen op de parkeerplaats bij NMHC "Nijmegen". Helaas mogen de ouders niet bij de proeftraining blijven. Vindt jouw zoon of dochter het spannend, geef dit dan even aan ons door. Dan kunnen we kijken hoe we kunnen helpen.

10.55 Kinderen + trainers lopen gezamenlijk naar veld 4 voor de proeftraining.

11:00 Start proeftraining op veld 4.
 
12:00 Einde proeftraining. Je kunt op de parkeerplaats bij de aangeven borden wachten op je kind. De kinderen worden hiernaar toegebracht.

Wat moet je meenemen?
* Een hockeystick. Vanwege het coronavirus raden we jullie aan om deze zoveel mogelijk zelf te regelen. Er zijn eventueel wel een aantal sticks op de club aanwezig. Mocht je hiervan gebruik willen maken, laat het dan even weten.
* Veiligheid staat voorop bij NMHC "Nijmegen". Het is dus belangrijk dat je zoon of dochter scheenbeschermers en een bitje heeft. Zorg ervoor dat je thuis het bitje op maat maakt, zodat je kind tijdens de proeftraining deze direct in kan doen.
* Sportschoenen. Hockeyschoenen zijn niet direct verplicht voor de proeftraining.
* Een flesje water.

Aanmelden
Graag horen we zo snel mogelijk of je dochter of zoon op een van de dagen erbij is. Hij/zij mag met beide trainingen mee doen. Je kunt je kind opgeven per mail: [email protected]

Vermeld dan even:
1. naam van je kind
2. leeftijd
3. welke datum hij/zij erbij is
4. je emailadres en telefoonnummer

Zijn er nog andere vragen, dan horen we het graag. Hopelijk tot dan!

Met sportieve groet,
Leonore, Marguerite & Marnix

 
Geplaatst op 19-5-2020 | Jongste Jeugd

Sponsoren