Nieuwe corona maatregelen!

Nieuws afbeelding
Beste leden, ouders van leden en vrijwilligers,

Het zal na gisterenavond niemand zijn ontgaan: de amateursport, en dus ook hockey, gaat voor alle volwassenen (18 jaar en ouder) de komende weken op slot. Daarnaast is ook voor de jeugd de competitie stilgelegd. We hebben besloten dat deze maatregelen op onze club per direct ingaan, dus vanavond (woensdag) is er geen seniorentraining meer mogelijk helaas.

Het goede nieuws is dat de jongste jeugd en de junioren kunnen blijven trainen. Daarnaast mogen onze jeugdteams ook onderling oefenwedstrijden organiseren en spelen. Maak daar dus gretig gebruik van is ons advies. 

Voor, tijdens en na de herfstvakantie zijn de velden gewoon volgens schema beschikbaar. Teams kunnen via [email protected] een tijd en veld reserveren voor een onderlinge oefenwedstrijd op de zaterdag. Bij voorkeur om 11.00 of 13.00 uur.

Voor zowel de jongste jeugd als de junioren mogen er maar maximaal 2 begeleiders aanwezig zijn bij een onderlinge wedstrijd. Bij de training mogen alleen trainer(s) aanwezig zijn. De overige maatregelen (oa geen publiek, kleedkamers en kantine gesloten) blijven van kracht.

Blijf gezond en veilig.

Met sportieve groet,
Bestuur en Verenigingsmanager
NMHC "Nijmegen"

 
Geplaatst op 14-10-2020 | Laatste Nieuws