ABCD jeugdtraining van start

Nieuws afbeelding
Beste leden, ouders van leden en begeleiders,

Junioren
Voor de ABCD-junioren gaan vanaf a.s. maandag 4 januari de hockeytrainingen 'gewoon' weer starten.

Net als afgelopen december bekijken we per week en desnoods per dag of deze trainingen ook daadwerkelijk door kunnen gaan. Dit hangt af van de kwaliteit van de velden, de gevoelstemperatuur op het veld en natuurlijk de beschikbaarheid van zowel de teams als de trainer(s). We willen dan ook bij deze de coaches/managers van de teams weer verzoeken dit af te stemmen met de trainers. Ook de paar teams die in december niet hebben getraind willen we vragen dit te heroverwegen. Hockey is een heerlijke uitlaatklep voor onze jeugd, zeker nu!

Afgelasting
Bij geen bericht op de NMHC ClubApp én de breedte trainersapp (van het Technisch Hart) gaan de trainingen voor de ABCD junioren door, tenzij dus een team iom de trainer anders beslist. Zijn de omstandigheden op de club (velden) niet voldoende om te kunnen trainen, dan zullen we per dag uiterlijk om 13.00 uur de afgelasting doorgeven via de ClubApp en trainersapp.

Jongste Jeugd
Voor de Jongste Jeugd (Funkey t/m E6) vinden we het nog te vroeg en te koud om de trainingen op te starten. Daarnaast zijn de ROC-studenten nog niet beschikbaar op woensdag. Indien een team onder eigen begeleiding wil trainen, dan is dat wel mogelijk. Het clubhuis is op woensdagmiddag vanaf 14.30 uur open voor materialen. Voor de E8-tallen gaan we komende week bekijken wanneer te starten. Op eigen initiatief zijn zij natuurlijk ook komende week al welkom om te trainen.

En dan dit....
Denk aan warme kleding tijdens de training
Denk aan goede verlichting op de fiets
Denk aan hoe fijn het is dat de jeugd lekker mag sporten en samenzijn

Met sportieve groet,
Technisch Hart NMHC "Nijmegen"

 
Geplaatst op 2-1-2021 | Jeugd

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.