Alweer een nieuwe sponsor!

Nieuws afbeelding

"Schone auto’s, blije mensen!” luidt het credo bij Dirk! Autowas. Ook wij zijn blij, want we mogen deze modernste wasstraat in de regio als nieuw lid van de Pitcherclub en als sponsor verwelkomen. Wat mooi dat Dirk! Autowas onze club en topsporters ondersteunt!

"Wij zijn nog maar een jong bedrijf, maar fijn dat we dit kunnen doen. Als sportliefhebber draag ik de ambities van alle jonge sporters, en zeker die van mijn oude cluppie, een warm hart toe”, aldus Bert Stiemsma, eigenaar van Dirk! Autowas.

Dirk! Is een andere wasstraat. En een milieuvriendelijke wasstraat. Dit betekent dat zij er naar streven om zo schoon en milieuvriendelijk uw auto te wassen. De zepen die worden gebruikt voldoen aan de laatste milieu-eisen. Natuurlijk heeft Dirk! zonnepanelen, extra isolatie en waterrecycling. De machines wassen uw auto ongelofelijk schoon. Ieder stukje auto spuiten de getrainde medewerkers af met water onder hoge druk, zodat er geen zand in de borstels kan komen. Die borstels met speciaal ontwikkelde vezels wassen de auto geweldig schoon. Beter dan u zelf met de hand ooit zou kunnen bereiken. En uiteraard een uitstekende nabewerking met wax/polish in het bijbehorende programma.

Enorm bedankt, Dirk! Autowas en wij heten jullie hiermee graag welkom als nieuwe sponsor en lid van de PitcherClub. Wij komen graag even wassen...! Wat ontzettend handig trouwens, dat jullie precies tegenover Austria Sport en naast Praxis zitten!

Foto: Overhandiging welkomstshirt Dirk! Autowas. Links Tessa Schoenaker (aanvoerster Dames 1), dan Bert Stiemsma (Eigenaar Dirk!), Jeroen de Haas (Vicevoorzitter hockeyclub Nijmegen) en Lars Leenen (aanvoerder Heren 1).


 
Geplaatst op 22-3-2021 | Sponsors

Sponsoren

Agenda

24-4 Bestuursvergadering
24-4 NMHC BINGO