Kom bij de sponsorcommissie!

Nieuws afbeelding
VACATURE

Lid voor de Sponsorcommissie

Ben jij een sociale, gezellige, sportieve creatieveling met een commerciële drive? Of heb je juist een heel groot netwerk in het bedrijfsleven wat je wel wil inzetten? Vind je het een kick om bedrijven te benaderen en te overtuigen dat het sponsoren van NMHC "Nijmegen” een heel goed plan is? Meld je dan snel aan via [email protected].

De sponsorcommissie zorgt voor extra inkomsten ter versterking van Dames en Heren 1, de boegbeelden van onze club, maar ook voor de breedtesport binnen de club in het algemeen. Sponsoren zijn afkomstig uit het Nijmeegse bedrijfsleven en daarbuiten. De voornaamste taken zijn het onderhouden en werven van sponsors en de organisatie van de sponsoractiviteiten. We zoeken bij voorkeur iemand die nog actief speelt bij NMHC "Nijmegen” en iemand die de sportieve kanten kent.

Op dit moment bestaat de commissie uit alleen maar mannen. Voor de diversiteit zou het erg fijn zijn als er ook een aantal dames zijn die de commissie willen komen versterken. Op dit moment zoeken we drie nieuwe leden. Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan een mail naar [email protected].

Taken:
- Beheren van de contracten met bestaande sponsoren
- Benaderen van nieuwe sponsoren
- Afstemmen van het sponsorpakket
- Vastleggen van de afspraken
- 1 x per maand een Sponsorcommissie vergadering

NMHC Sponsorcommissie bestaande uit:
- Jeroen van Bennekom
- Branko Godijk
- Chris Dikker
- Jaap Phaff

 
Geplaatst op 27-5-2021 | Organisatie

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.