Nieuw clubtenue!

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders van leden,

Dit jaar heeft de kledingcommissie samen met Austria Sport achter de schermen gewerkt aan een nieuw clubtenue. Vanaf aankomend seizoen spelen we in kleding van The Indian Maharadja, het nieuwe design wordt binnenkort bekend gemaakt!

Dit betekent dat wij afscheid nemen van onze huidige leverancier Fabb Sportswear, nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking. De huidige shirts kunnen na de zomer bij Austria Sport kosteloos worden omgeruild voor het nieuw shirt van The Indian Maharadja. De ingenomen Fabb shirts zullen op een verantwoorde wijze worden gerecycled of worden hergebruikt.

Goed om te weten: het huidige kledingplan, ingevoerd vanaf seizoen 2019-2020, blijft intact. Het (thuis) wedstrijdshirt krijg je in bruikleen voor een standaard bedrag (€12,50) per jaar. Vanaf het nieuwe seizoen kan je bij Austria Sport terecht voor ruilen, inleveren (bij eind lidmaatschap) en/of garantiegevallen.

Het is niet verplicht om meteen vanaf seizoen 2021-2022 een nieuw rokje/broekje en sokken van The Indian Maharadja aan te schaffen. Indien je in het nieuwe tenue wil hockeyen dan is dit exclusief verkrijgbaar bij Austria Sport in Malden. Leden krijgen hier 15% korting op alle aankopen (uitgezonderd maatwerk).

Om de samenwerking te bekrachtigen zal er aan het begin van het seizoen een (thuis) starterspakket (broekje/rokje met sokken) en een (uit) starterspakket (shirt met sokken) te koop zijn bij Austria Sport. Het uitshirt hoeft niet langer meer als team besteld te worden.

Verdere informatie volgt nog. We houden jullie op de hoogte!

Met vriendelijk groet,

De kledingcommissie N.M.H.C. "Nijmegen"


 
Geplaatst op 24-6-2021 | Laatste Nieuws