Clubactie 2021

Nieuws afbeelding

Yes, we mogen weer naar het restaurant. NMHC "Nijmegen" en Stichting Rijk van Nijmegen Culinair werken samen en versterken daarmee verschillende branches en middenstanders in Nijmegen en omgeving.

Stichting Rijk van Nijmegen Culinair is een initiatief dat tot stand is gekomen tijdens de corona-crisis, met als één van de belangrijkste kernwaarden: we moeten het samen doen. Het heeft dan ook als doel om de hele regio Nijmegen met elkaar te verbinden.

Door de verbinding tussen verschillende branches versterken we elkaar en creƫren we samen een mooiere regio voor iedereen. Het concept is zo ontwikkeld, dat alle betrokken partijen er beter van worden. Rijk van Nijmegen Culinair is een restaurant cadeaubon die besteed kan worden bij de mooiste en lekkerste plekjes van de regio.

Van iedere gekochte bon gaat een deel naar de lokale projecten. Door de cadeaubon te kopen steun je dus automatisch NMHC. Koop je bon via www.rijkvannijmegenculinair.nl/partner/nmhc

Op de website kun je teruglezen welke concrete doelen gerealiseerd worden met de donaties. Op die manier is precies inzichtelijk waar je aan hebt bijgedragen. Rijk van Nijmegen Culinair is het leukste cadeautje om te krijgen of te geven! Geniet van het leven en samen komen we verder.


 
Geplaatst op 3-7-2021 | Sponsors

Sponsoren

Agenda

24-8 Keeperscommissie