Corona maatregelen per 14/11

Nieuws afbeelding
Beste leden, ouders van leden en vrijwilligers,

Na de persconferentie van ons demissionair kabinet van vanavond zijn we als vereniging wederom genoodzaakt een aantal corona maatregelen door te voeren. Deze zullen ingaan vanaf zaterdagavond 18.00 uur.

Morgen, zaterdag 13 november, is tot de avond nog alles als 'vanouds', maar de 2-3 zaterdagen daarna zijn er wel jeugdwedstrijden mogelijk, maar is er helaas geen toegang voor publiek. Net als tijdens de vorige lockdown mogen er daarnaast per jeugdteam maximaal 2 begeleiders aanwezig zijn tijdens de wedstrijd.
De aangewezen teams om op zaterdag de coronapas te controleren zijn nog steeds (hard) nodig voor iedereen van 18+ die het terras of clubhuis wil betreden.

De komende 2-3 zondagen kan er ook door de seniorenteams gelukkig gewoon gespeeld worden, maar ook hier is geen publiek welkom.
De aangewezen seniorenteams voor het controleren van de coronapas dienen dit gewoon te doen. Alvast dank hiervoor!

De trainingen kunnen doordeweeks gewoon doorgaan, maar ook hier zijn alleen de trainers/begeleiders welkom op ons complex. Ouders kunnen hun zoon of dochter op de parkeerplaats afzetten en/of ophalen. Verder zal de kantine elke dag om uiterlijk 20.00 uur sluiten.

De teleurstelling is ongetwijfeld groot voor velen onder ons, bijvoorbeeld onze enthousiaste evenementencommissie; er was een heleboel leuks georganiseerd voor as zondag 14 november en Super Sunday op 28 november. Bah!

Bij nieuwe ontwikkelingen zullen we een ieder weer informeren.

Pas goed op jezelf en de dierbaren om je heen. Fijn weekend!

Sportieve groet, 
Marnix van Trigt
Verenigingsmanager 

 
Geplaatst op 12-11-2021 | Laatste Nieuws