Uitnodiging ALV

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers,

Zoals in het bericht van 10 november jl. aangekondigd is de Stichting Veldsport Accommodaties Nijmegen ("SVAN”) in samenspraak met het Bestuur van NMHC "Nijmegen” voornemens om het bestaande clubhuis uit te breiden en te moderniseren.

De verbouwing van het clubhuis en de algehele stijging van de kosten vragen om een verhoging van de contributie. Om die reden roept het Bestuur van NMHC "Nijmegen” een extra algemene ledenvergadering uit, om de plannen wat betreft de verbouwing van het clubhuis en het daarbij horende financiële plaatje ter stemming te brengen.

Tijdens de ALV praten we u ook graag bij over de vergevorderde plannen met betrekking tot de aanschaf van een blaashal ten behoeve van het zaalhockey.

Deze ALV zal plaatsvinden op maandag 31 januari vanaf 20:00 uur. Afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen zal deze op de Vereniging of online plaatsvinden.

Bijgevoegd vindt u de agenda van de vergadering, de bijbehorende documenten zullen de komende tijd online worden gezet. U kunt deze documenten vinden als u inlogt op de website van NMHC "Nijmegen”, op het Dashboard klikt u op ‘Club’ en vervolgens op ‘Documenten’.

Mocht u in de tussentijd vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij hopen u de 31e te kunnen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Wim Kuster
Voorzitter NMHC "Nijmegen”

 

Edwin Dierselhuis
Secretaris NMHC "Nijmegen”


 
Geplaatst op 14-1-2022 | Accommodatie Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Petitie drukkere d'Almarasweg

Sponsoren