Hockeyen vanaf 15 januari

Nieuws afbeelding
Beste allemaal,

Tijdens de persconferentie van vrijdag 14 januari zijn weer enkele versoepelingen aangekondigd en deze gaan direct per zaterdag 15 januari in. 

Er mag oa weer binnen en buiten gesport worden.
Voorlopig zijn alleen onderlinge wedstrijden binnen de eigen vereniging toegestaan en dus geen wedstrijden tussen andere clubs. Er zal dan ook in ieder geval de komende twee weekenden geen competitie in de zaal plaatsvinden. Of en wanneer er nog in de zaal getraind kan (en wil) worden gaan wij de komende dagen uitzoeken.

Verder kunnen de veldtrainingen voor de jeugd gewoon doorgaan, net als de ingeplande oefenwedstrijden van morgen en volgende week. En o ja, voor de jongste jeugd (F, E6 en E8) gaan we alvast de 'interne' midwintercompetitie organiseren. Speeldata: 29 jan, 5, 12 en 19 feb. Wordt vervolgd.
Publiek is helaas nog steeds niet welkom, zowel binnen als buiten!

Kleedkamers en toilet zijn in het clubhuis gewoon beschikbaar, maar er kan naar een QR-code gevraagd worden door aanwezige medewerkers of vrijwilligers.

Vanuit de overheid wordt aangeraden om buiten het veld zoveel mogelijk een mondkapje te dragen. Het houden van 1,5 meter afstand is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen, wel daarbuiten. Op 25 januari a.s. gaat het kabinet bekijken of er meer versoepelingen mogelijk zijn.

Zodra er weer iets te melden valt komen we bij jullie terug.

Fijn weekend!

Met sportieve groet,
Marnix van Trigt
Verenigingsmanager

 
Geplaatst op 14-1-2022 | Laatste Nieuws