Gezocht: VIDEO-ANALIST

Nieuws afbeelding
NMHC "Nijmegen" zoekt video-analist

Als stagiair(e) video-analist ben jij onderdeel in de algemene ondersteuning van Tophockey Nijmegen. Jij hebt samen met onze trainers een essentiƫle rol in de ontwikkeling van de spelers en de teams. Door middel van de nieuwste technieken proberen we situaties na te bootsen. We zijn altijd opzoek naar methodes die ervoor zorgen dat wij onze talenten kunnen ontwikkelen om uiteindelijk een winnend team te creƫren. Tijdens jouw stageperiode leer je alle ins en outs van videoanalyse.

Wat ga je doen?
Wekelijks worden de wedstrijden en trainingsmomenten van onze tophockeyteams gefilmd met handcamera en automatisch videosysteem. Deze worden door jou gecodeerd om beelden te filteren waarmee we de trainers en spelers kunnen helpen ontwikkelen. Al deze gegevens moeten op de juiste manier worden gegenereerd en verwerkt.

Je zal je onder andere bezig gaan houden met de volgende taken:
-Genereren en verwerken van videobeelden
-Coderen van videobeelden
-Generen van data
-Verwerken videobeelden in presentaties
-Ontwikkelen van scenario's voor in presentaties

Wie zoeken wij?
Iemand die zelfstandig aan de slag gaat met het samenstellen van de juiste video's. Je bent in staat om onderscheid te maken in relevantie en kan je snel verplaatsen in de vraag van een trainer of de staf. Je assisteert bij het maken van presentaties en helpt trainer en spelers aan spelinzichten. Je wil jezelf ontwikkelen en krijgt een kijkje in de keuken, waarbij je alle handelingen van videoanalyse leert.

Jij bent op speelzondagen beschikbaar en in overleg doordeweeks. Dat klinkt veel maar je hebt natuurlijk de vrijheid om ook op zondag af en toe eerder naar huis te gaan. Een vergoeding is bespreekbaar.

Jij wordt blij van..
Werken in een tophockey omgeving met de nieuwste technieken. Je komt op ons trainingscomplex terecht waar je je midden tussen de spelers, staf en vooruitstrevende high tech begeeft. Jij wordt blij van de tophockey visie van NMHC "Nijmegen", de kijk op het ontwikkelen van talent en jij bent bereid om je steentje daaraan bij te dragen.

Interesse?
Reageer naar verenigingsmanager Marnix van Trigt via [email protected] of 0650503690 
Geplaatst op 17-8-2022 | Laatste Nieuws

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.