Het Jong ACN bij Nijmegen

Nieuws afbeelding
Beste jeugdspeler van N.M.H.C. "Nijmegenā€¯,

Vind jij fluiten leuk? Wil jij wel vaker fluiten? Of wil je graag een betere scheidsrechter worden? Dan is het Jong ACN wat voor jou!

Het Jong ACN:
Het Jong ACN is een soort opleidingsgroep voor het Arbitrage Corps Nijmegen. Je kunt het zien als een brug tussen het verplicht fluiten en de wedstrijden op hoog niveau bij het ACN. 

In het verleden hebben we gemerkt dat de stap tussen het verplicht fluiten van lagere teams en het actief fluiten van selectieteams bij het ACN een behoorlijk grote stap is. Met het Jong ACN kunnen we enthousiaste scheidsrechters vanaf een lager niveau opleiden, zodat scheidsrechters niet meteen onder grote druk komen te staan. 

Het Jong ACN is bedoeld om de wedstrijden te gaan begeleiden van bijvoorbeeld de J6E1, J8E1, JD2, JD3, JC3, JC4, JC5, M6E1, M8E1, MD2, MD3, MC3, MC4 en MC5 en later eventueel oudere teams. Hierdoor kunnen jonge scheidsrechters lekker veel fluiten en ervaring opdoen om beter te worden. Het streven is om je bij deze wedstrijden zo vaak mogelijk begeleiding te bieden, zodat je ook echt een betere scheidsrechter wordt. 

Gaat het goed in het Jong ACN? Dan willen we je graag doorschuiven naar het ACN, waar je dan aan de moeilijkere wedstrijden kunt beginnen. Uiteraard proberen we dit in een geleidelijk stijgende lijn te doen en je niet meteen op een hele moeilijke wedstrijd te zetten. We proberen rekening te houden met ieders niveau. 

Scheidsrechters bij het Jong ACN zullen € 3 per wedstrijd gaan verdienen. Dit is de helft van wat scheidsrechters in het ACN verdienen. Uiteraard ga je na eventueel doorgeschoven te zijn naar het ACN gewoon € 6 per wedstrijd verdienen.

Lijkt het jou wat of heb je nog vragen? Stuur een mail of een appje naar [email protected] of +31 (0)6 20 14 87 95!

Hopelijk tot op het veld!

Met sportieve groet,

Christian de Visser
Arbitragemanager N.M.H.C. "Nijmegen"

 
Geplaatst op 13-4-2022 | Arbitrage

Sponsoren