NMHC Nijmegen Clubmagazine!

Nieuws afbeelding

Beste relatie,

Nog slechts een aantal weken en dan zit het hockeyseizoen 2021-2022 er écht op.

Dit neemt natuurlijk niet weg dat wij als bestuur alweer druk bezig zijn met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Denk hierbij aan de teamindelingen (Witte Rookavonden), de voorbereidingen van de verbouwing van het clubhuis en nog veel meer! Aan het begin van het nieuwe seizoen gaan wij namelijk ook verschijnen met het officiële NMHC Nijmegen Clubmagazine! Hierin is er o.a. aandacht voor de verbouwing van het clubhuis en lees je al het laatste nieuws over alle geledingen binnen onze club. Dit magazine wordt het visitekaartje van én vooral voor hockeyclub Nijmegen in de regio.

Het magazine wordt in samenwerking met ZPRESS Media Group gerealiseerd. Deze uitgever én nieuwe sponsor van onze club is al meer dan 30 jaar een bekende naam in de Nederlandse sportwereld. Anno 2022 is het bureau ook mediapartner van o.a. Kampong, HC Rotterdam, HDM en HC Amsterdam.

Uiteraard krijgt u als sponsor ook de mogelijkheid om hier met een bedrijfspresentatie in naar voren te komen. In de komende zomerperiode nemen de vertegenwoordigers van ZPRESS vrijblijvend contact met u op over de verschillende mogelijkheden. Mocht u in aanloop naar het magazine nog aanvullende vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Stefan van Kooten van ZPRESS, via [email protected].

Wij kijken uit naar het nieuwe hockeyseizoen, met ons eigen clubmagazine als één van de hoogtepunten!   

Bestuur NMHC "Nijmegen"


 
Geplaatst op 13-6-2022 | Sponsors

Sponsoren

Agenda

12-12 Commissieavond