100K herinrichting d'Almarasweg

Nieuws afbeelding Beste leden, ouders van leden en vrijwilligers,

Goed nieuws zo net voor de zomervakantie. De gemeente Nijmegen heeft besloten om op korte termijn 100.000 euro te investeren in verkeersveiligheid op de d'Almarasweg - Kwekerijweg. Daarbij denken ze aan het ophogen van de bestaande drempels, zodat ze beter de snelheid van het verkeer remmen. Daarnaast weten we inmiddels zeker dat er geen bussen gaan rijden op deze route, waar we natuurlijk heel blij mee zijn als vereniging!

Jij als lid van onze club of als ouder van een van de kinderen wil wellicht meedenken over de (her)inrichting van de d'Almarasweg. De gemeente nodigt je van harte uit om hierover mee te praten op dinsdag 12 juli van 19.00-20.30 uur in het clubhuis van NMHC "Nijmegen". Buurtbewoners, scouting Brakkenstein en andere veelgebruikers zijn ook uitgenodigd. Aanmelden kan via [email protected].

De investering die de gemeente heeft toegezegd is mede mogelijk gemaakt door onze eigen Projectgroep Verkeer die vol energie aan de slag is gegaan met de verkeersveiligheid op en rondom onze vereniging en dit samen met De Gelderlander weer op de maatschappelijke agenda heeft gekregen. Dank voor jullie inspanningen!

Met sportieve groet,
Marnix van Trigt
Verenigingsmanager NMHC "Nijmegen"
 

 
Geplaatst op 8-7-2022 | Accommodatie

Sponsoren

Agenda

16-10 BP Hockey Days