Nijmegen ism GoeieScheids

Nieuws afbeelding
Beste seniorenleden,

Heb je een scheidsrechter nodig? //goeiescheids neemt fluitbeurten over van spelers. Dit kan op twee manieren. Je bestelt een scheidsrechter zodra je bent ingedeeld door je team om te fluiten, of je bestelt met je team voor een heel seizoen. Bij een seizoensabonnement nemen we alle fluitbeurten van je team over en zoeken we zelf op wie er wanneer gefloten moet worden. Je hoeft er zelf dan niet meer mee bezig (te zijn). Kijk op www.goeiescheids.nl

Naast fluiten werken de arbitragecommissie van NMHC "Nijmegen" en //goeiescheids samen op het gebied van opleiding. Op die manier willen we niet alleen het niveau van de scheidsrechters verhogen, maar ook het aantal scheidsrechters vergroten dat door kan stromen naar CS+ en wellicht ooit zelfs de bond.

Wil je ook je geld verdienen met fluiten als seniorenlid? Mail dan naar [email protected] en vermeld waar je speelt, je telefoonnummer en je motivatie. We zullen zo snel mogelijk dan per whatsapp contact met je opnemen. In principe is iedereen welkom! En ben je heel goed? Dan krijg je extra betaald!

Mocht je vragen hebben over deze samenwerking? Mail [email protected].

Met sportieve groet,
Christian de Visser
Arbitragemanager NMHC "Nijmegen"

 
Geplaatst op 5-9-2022 | Arbitrage