Klusteam zoekt Klustalent!

Nieuws afbeelding
Bij Nijmegen hebben we meer dan 120 teams (!) die het samen fijn hebben, winnen, gelijk spelen of verliezen. Maar er is één team dat altijd wint en dat is ons geweldige en hero├»sche klusteam!

Sinds jaar en dag zorgt dit team voor ons prachtige sportcomplex. Van de kleinste rotklusjes tot forse uitdagende projecten; het klusteam weet daar wel raad mee en wint zo de (blauwe) harten van menig lid van onze vereniging.

Maar zoals vaak bij elk seniorenteam het geval is, kan ook deze groep kanjers nieuwe aanwas gebruiken. Vele handen maken licht werk is hier van toepassing, maar ook verjonging van het team zal zijn positieve uitwerking hebben.

De 'trainingstijden' van het klusteam zijn doorgaans op de dinsdag en donderdag van 09.00-15.00 uur, maar flexibiliteit in aanwezigheid is nog nooit een probleem geweest. Na het klussen aanwezig zijn bij de 'derde helft is natuurlijk wenselijk om de teamspirit naar (nog) grote(re) hoogte te laten stijgen.

Heb je zin en tijd om af en toe de handen uit de mouwen te steken op de club?
Heb je zin om onderdeel uit te maken van een gezellig klusteam?
Heb je vragen over aansluiten bij het klusteam?

Loop dan op dinsdag of donderdag gerust eens langs op de club of neem anders graag contact op met bijvoorbeeld Rob Zaalberg van Zelst of Ton Sterk via [email protected]

Tot handzaag, tot heggenschaar!

 
Geplaatst op 12-9-2022 | Accommodatie

Sponsoren

Agenda

1-3 Mo12-1 overleg