GEZOCHT VIDEO-FANAAT H1 & D1

Nieuws afbeelding

Heren en Dames 1 zoeken een video-analist

Als video-analist ben jij onderdeel in de algemene ondersteuning van heren of dames 1 en Tophockey Nijmegen. Jij hebt samen met onze trainers een essentiële rol in de ontwikkeling van de spelers en de teams. Door middel van de nieuwste technieken proberen we situaties na te bootsen. We zijn altijd opzoek naar methodes die ervoor zorgen dat wij onze talenten kunnen ontwikkelen om uiteindelijk een winnend team te creëren. Je hoeft nog geen ervaring te hebben, maar wel talent en de bereidheid om je te ontwikkelen. Tijdens je inzet heb je de kans om alle ins en outs van videoanalyse te leren.

Wat ga je doen?

Wekelijks worden de wedstrijden en trainingsmomenten van onze tophockeyteams vanaf ‘toren’ gefilmd met handcamera en het automatisch videosysteem.

Je zal je onder andere bezig gaan houden met de volgende taken:

  • genereren en verwerken van videobeelden, ook tijdens de wedstrijden

Eventueel:

  • coderen van videobeelden

  • generen van data 

  • verwerken van videobeelden in presentaties

Wie zoeken wij?

Een vrijwilliger die aan de slag gaat met het filmen en eventueel samenstellen en delen van de (juiste onderdelen van) video's. Je bent in staat om onderscheid te maken in relevantie en kan je snel verplaatsen in de vraag van een trainer of de staf. Eventueel assisteer je bij het maken van presentaties en help je trainer en spelers aan spelinzichten. Je wil jezelf ontwikkelen en krijgt een kijkje in de keuken, waarbij je alle handelingen van videoanalyse leert.

Jij bent in ieder geval op 11 (thuis)zondagen beschikbaar per team. Ook ben je desgewenst uitgenodigd aan te sluiten op trainingsdagen, als de video met de spelers wordt bekeken/geanalyseerd. Je kunt opteren voor óf dames, óf heren 1, maar je kunt ze ook allebei bijstaan.

Jij wordt blij van ...

Werken in een tophockey-omgeving met de nieuwste technieken. Je vindt het leuk om deel uit te maken van de staf van heren of dames 1. Je komt op ons trainingscomplex terecht waar je je midden tussen de spelers, staf en vooruitstrevende high tech begeeft. Jij wordt blij van de tophockey visie van NMHC ‘Nijmegen’, de kijk op het ontwikkelen van talent en jij bent bereid om je steentje daaraan bij te dragen.

Interesse?

Reageer naar [email protected] of bel met Harold Smeeman 06-83804994/ Ellen Timmermans 06-52367151. Na je reactie nemen we contact met je op, waarna de staf van heren en/of dames 1 samen met je gaat zitten om te zien of er een goede klik is.


 
Geplaatst op 11-8-2023 | Laatste Nieuws

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.