Fysiotherapie Bottendaal

Nieuws afbeelding
Beste NMHC "Nijmegen"-ers,

Fysiotherapie Bottendaal verzorgt al jaren met passie fysiotherapeutische zorg van de selecties van Dames 1 en Heren 1 van NMHC "Nijmegen". Naast begeleiding van de Heren 1 en Dames 1 helpen de fysiotherapeuten van Bottendaal ook andere NMHC "Nijmegen"-ers zowel jong als oud met hun fysieke ongemakken. Zodoende hebben dus veel leden in de loop der jaren gebruik gemaakt van ‘Bottendaals’ deskundigheid op het gebied van sportblessures.

Onderlinge samenwerking tussen therapeuten maar ook de al jaren ervaring in het hockey maken dat Joep Beekmans, Peter Stroeken, Bram Joosten en nieuw dit seizoen Tobias Bibo en Brian Ruigrok een grote specifiek deskundigheid in hockey en de daar bijkomende blessures hebben. Als (sport)fysio’s en de korte onderling lijnen maar ook met de trainers wordt een advies ‘op maat’ gegeven. Dit met een individueel afgestemd plan om een ieder weer zo snel en verantwoord mogelijk aan het sporten te krijgen. Naast deze contacten met trainers van NMHC "Nijmegen" is er ook met diverse sportartsen (bv NMHC"Nijmegen"-er Irene Hendriks) en orthopeden van onder meer CWZ en SMK een goede en snelle samenwerking. Tevens kunnen we indien nodig Podotherapie Bottendaal ook snel inschakelen.

Dus heb je last van een (beginnende) blessure of wil je misschien preventief een advies/ screening schroom niet om contact op te nemen voor een afspraak. Gedurende de (buiten) competitieperiode reserveren wij op dins-, woens- en donderdagen tussen 17.00 en 18.00 op NMHC "Nijmegen"in het chalet deze mogelijkheid. 

Handigste is vooraf op onze site het intakeformulier in te vullen en een afspraak te maken, maar binnenlopen is ook een optie. Tijdens dit consult kijken we samen welk beleid nodig is om van je klacht/blessure af te komen en kan het zijn dat je al een online oefenprogramma voor thuis mee te krijgt.

Heb je n.a.v. van dit bericht vragen dan kan je altijd bellen naar de praktijk op 024-3226166 of mailen naar [email protected]; zie ook www.bottendaal.com


 
Geplaatst op 28-8-2023 | Laatste Nieuws

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.