Bedankt Veteranen A

Nieuws afbeelding

Wederom veel dank aan de mannen van Veteranen A. Het team doet ook dit jaar voor €20.000,- mee aan het Hoofdklassefonds. Daarmee komt de stand tot op heden op €72.500,-! Een hele mooie tussenstand, maar…we kunnen extra bijdragen uiteraard goed gebruiken.

Wil jij ook meehelpen aan ons sportieve succes in de Hoofdklasse? Misschien net als Veteranen A als team? Kijk dan snel naar de mogelijkheden op www.passion4hockey.nl. Meedoen kan vanaf €2.500,-.

Mocht je intekenen dan betreft het slechts een toezegging om te participeren in het fonds voor het aantrekken van versterkingen. De toezegging zal pas worden omgezet in een daadwerkelijke afrekening in het geval er ook daadwerkelijk externe "toppers” worden gecontracteerd. Niet verbruikte toezeggingen vervallen per de start van de competitie in september 2024. Er bestaat de mogelijkheid om 10% van het toegezegde bedrag te oormerken als bijdrage aan de Trainers Academy van NMHC "Nijmegen”. Het Hoofdklassefonds sluit op 30 juni, dus wees er snel bij.

Dank Veteranen A!


 
Geplaatst op 31-5-2024 | Tophockey

Sponsoren

Agenda

28-6 D-KAMP 2024