Looptraining voor allemaal!

Nieuws afbeelding

Theo Joosten Athletics Academy wederom op ‘Nijmegen’ in seizoen 2018-2019!

 
Senioren/ouders:

Theo Joosten, Olympisch Coach van vele Wereldtoppers, én al jaren verbonden aan NMHC "Nijmegen", geeft elke maandagavond om 19.00 uur looptraining aan een ieder die aan zijn of haar conditie/gezondheid wil werken. De trainingen zijn heel gevarieerd, met extra aandacht voor een betere looptechniek, lenigheid en krachtoefeningen. Iedereen kan meedoen, van beginner tot gevorderd loper. Ervaar hoe leuk looptraining kan zijn van een ervaren Coach. De trainingen, waarbij altijd rekening wordt gehouden met het individu, worden gehouden bij Nijmegen. Het nieuwe blok van 12 trainingen ‘loopt’ vanaf 3 septmeber a.s.  De trainingen kunnen ook bedoeld zijn als voorbereiding op diverse loopevenementen. Degene die daar prijs opstellen kunnen trainingsadviezen en schema’s ontvangen. Ook niet-leden van NHMC "Nijmegen" mogen deelnemen!


Junioren:
Iedere (jongste) jeugdlid en vriendje of vriendinnetje ervan is welkom om deel te nemen aan ‘jeugd’ looptrainingen. We beginnen op woensdag 5 september en trainen op veld 5 vanaf 17.00.

 

Inschrijven en betalen
Meld je graag aan aan met je volledige naam en evt. teamnaam onder vermelding van 'NMHC looptraining via [email protected]

De kosten bedragen 67,50 euro voor de eerste helft van het seizoen. Het rekeningnummer is NL18ABNA 0401616320 t.n.v. Theo Joosten Athletics.


Graag gelijk bij de inschrijving betalen (overleg met Theo).


We kijken uit naar je inschrijving!

 

  


 


 
 
Geplaatst op 27-8-2018 | Trim, fit, fun en loop