Teamindeling Junioren

Nieuws afbeelding

Zowel commissie TOPJEUGD als de Juniorencommissie zijn weer begonnen met het maken van de team-indelingen voor de A t/m D teams van NMHC "Nijmegen". Uiteraard doen wij dat zo zorgvuldig en eerlijk mogelijk.

Dit jaar loopt de procedure anders dan de voorgaande jaren. Met name zal het voor de meeste eerste teams helaas niet mogelijk zijn om samen normaal te trainen met duels en wedstrijdvormen vanwege de beperkingen die vanuit de bond en de overheid aan ons worden opgelegd. Dat maakt het selecteren en indelen dit jaar extra lastig. Wij hopen op begrip daarvoor.

Ook dit jaar worden bij de indeling de evaluaties van de trainers & coaches, keeperstrainers en lijncoƶrdinatoren van de Juniorencommissie meegenomen. De wederzijdse sociale verzoeken die we tijdig hebben ontvangen (voor 9 mei) zullen we daar waar mogelijk honoreren.

De intentie is om de teamindelingen voor het nieuwe seizoen medio/eind juni bekend te maken. De publicatiedatum kan beĆÆnvloed worden door proefwerkweken en mogelijke nieuwe informatie vanuit de overheid en/of de bond.

Elk jaar weer staan zowel TOP als JUCO voor een uitdaging om de (voorlopige) indeling voor iedereen naar tevredenheid in te vullen. Elk jaar moeten wij helaas toch sommige spelers/speelsters teleurstellen. Wij staan altijd open voor een gesprek hierover dat van beide kanten met respect voor elkaar gevoerd kan worden.

De komende tijd zullen wij iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

 

Namens TOPJEUGD en Juniorencommissie,
Frank Tierolff & Marinus Boogert


 
Geplaatst op 22-5-2020 | Jeugd

Gerelateerde nieuwsberichten

ABCD jeugdtraining van start

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.