Nieuwe sponsor & retailpartner

Nieuws afbeelding

Wat een geweldig nieuws kunnen we weer brengen... met veel genoegen en trots -aan beide kanten van deze nieuwe samenwerking-, introduceren wij onze nieuwe sponsor Austria Sport.

Austria Sport is al tientallen jaren een bekende naam binnen en buiten de regio en zal met ingang van deze maand naast haar specialisme in wandel- en wintersport, ook volop inzetten op de hockeysport, waardoor de samenwerking met hockeyclub Nijmegen op een zeer goed moment komt. Bij Austria Sport zijn extra hockeyspecialisten aangetrokken en wordt een flink deel van de grote winkel in Malden (met ruime parkeermogelijkheden), speciaal voor de hockeysport ingericht en met vele topmerken en –artikelen. Een testcourt wordt eveneens ingericht, zowel binnen als buiten.

Op hockeyclub Nijmegen wordt een regelmatig geopend ‘clubshop/adviespunt’ ingericht, dat tevens dient ter ondersteuning van onze clubshirtregeling. En alsof deze service voor onze leden nog niet genoeg is...: leden van hockeyclub Nijmegen ontvangen bij Austria Sport een interessante korting op het gehele assortiment (dus behalve op hockey, ook op het wandel- en wintersportassortiment). De leden worden daar via email nog verder over geïnformeerd. En natuurlijk volgt er nog veel meer, zoals deals voor je team, ondersteuning vanuit Austria Sport voor een speciale maatschappelijk relevante doelgroep, et cetera.

Als partners beogen we dus veel voor elkaar te betekenen, waarbij we Austra Sport op de borst van het wedstrijdblauw van Jongens A1, Meisjes A1, Jongens B1 en Meisjes B1 zullen gaan aantreffen. Deze teams worden door Austria eveneens van mooie trainingspakken voorzien. Bij Heren 1 en Dames 1 zal Austria op de rug van het clubshirt te vinden zijn en is een sponsorpakket vormgegeven om ons tophockey nog verder te ondersteunen.

"Wij zijn erg blij met deze samenwerking en we staan, samen met ons professionele hockeyteam in ons bedrijf, te popelen er meteen wat moois van te maken. Ook de aandacht van hockeyclub Nijmegen voor duurzaamheid en maatschappelijke relevantie ondersteunen wij graag.” zegt William Heemstra van Austria Sport. Zijn compagnon, Bela Halasz, vult aan: "Deze start van de samenwerking motiveert ons team extra om in de loop van deze juli maand er helemaal klaar voor te zijn om de leden van hockeyclub Nijmegen in onze winkel de ontvangen en met trots het resultaat van de metamorfose te laten zien. We staan klaar om iedereen te adviseren over het hockeyassortiment”.

Vanzelfsprekend wordt Austria Sport ook opgenomen in de business club van hockeyclub Nijmegen, de PitcherClub.

Wij zijn Austria Sport zeer dankbaar en wij heten deze nieuwe sponsor dan ook van harte welkom!

Foto: Overhanding welkomstshirt Austria Sport. Jeroen de Haas (Vice-voorzitter hockeyclub Nijmegen en Sponsorcommissie), William Heemstra (Austria Sport), Bela Halasz (Austria Sport), Raymond Phijffer (Sponsorcommissie), Theo Geominij (Stichting Tophockey Nijmegen), Joost den Bieman (voorzitter hockeyclub Nijmegen)


 
Geplaatst op 30-6-2020 | Sponsors

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.