1/7: protocol complex 'Nijmegen'

Nieuws afbeelding Beste allemaal,

Vanaf vandaag, woensdag 1 juli, zijn naast alle leden en medewerkers ook onze vrijwilligers, gasten én de ouders van leden weer van harte welkom op het complex
van NMHC "Nijmegen". Yes! Chapeau nogmaals voor iedereen die zich de afgelopen maanden zo goed aan de maatregelen op 'Nijmegen' heeft gehouden.

Op het veld mogen alle teams weer lekker partij spelen. Vandaag al, maar zeker ook tijdens de gehele maand juli (Juicy July! -zie andere berichtgeving
in de mail of op de ClubApp)- en dan weer vanaf augustus met wellicht nieuwe trainingstijden en nieuwe teamsamenstelling. 

Heb ik het 1,5 meter afstand houden al laten vallen? Want ja, ook bij ons houden we bij 18+ buiten het veld 1,5 meter afstand....dus.

De overige 'regels' waar we ons in samenwerking met de Gemeente Nijmegen aan dienen te houden zijn terug te lezen in het kleine document uit de bijlage. Lees en geef deze graag door!

Twee extra puntjes daarnaast om aan te stippen:
- de kantine is vanaf vandaag weer op woensdagmiddag en de overige dagen in de avond open olv onze Frits. Helaas is er tot nader bericht GEEN ruimte in de kantine
om als ouders of team (uitgebreid) te verblijven. Met de 1,5 afstand regel is het onmogelijk om op een drukke woensdagmiddag of seniorenavond iedereen in het kantine-gedeelte te laten zitten. Dus drinken halen mag (graag zelfs), maar vervolgens graag richting het terras of de velden.
- de kleedkamers blijven vooralsnog gesloten voor gebruik.

Tot zover. Dank voor ieders medewerking en op naar hopelijk een
mooie en gezonde maand juli!

Met sportieve groet,
Marnix van Trigt
Verenigingsmanager

 
Geplaatst op 1-7-2020 | Accommodatie Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

SVAN en klusteam bedankt!

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.