Teamsponsoring? Wat en hoe.....

Nieuws afbeelding

Beste leden, teambegeleiders en ouders,

Meer en meer zien we dat bedrijven en instellingen zich graag verbinden aan een sportief doel, zeker wanneer zij ook op een andere wijze binding hebben met onze club. Als bestuur en sponsorcommissie juichen we elk initiatief tot (team)sponsoring van harte toe.

Om er voor te zorgen dat nieuwe initiatieven onze afspraken met clubsponsoren niet doorkruisen, willen we als sponsorcommissie bij elke vorm van sponsoring betrokken zijn. We denken graag met jullie mee over welke vorm van sponsoring het beste bij jouw team en de club past. Neem dus altijd van tevoren even contact met ons op, zodat je op de hoogte bent van de bestaande kaders en je niet achteraf teleurgesteld kan zijn als een initiatief met goede intenties toch niet strookt met andere sponsorafspraken.

Hieronder in het kort de belangrijkste sponsorbepalingen van Hockeyclub Nijmegen. 

  • Op wedstrijdkleding mag geen enkele vorm van extra sponsoruitingen worden aangebracht. Dit geldt voor de alle (uit)shirts, broeken, rokjes en sokken.
  • Aan eventuele uitingen op gesponsorde kleding zoals trainingspakken voor Heren 1, Dames 1, Jongens en Meisjes A1 en Jongens en Meisjes B1 zijn specifieke kaders van toepassing, ook hierover denken we we graag oplossingsgericht met jullie mee.
  • Vriendelijk verzoek om niet zonder tussenkomst van de Sponsorcommissie contact te zoeken over sponsoring met bestaande clubsponsoren, deze zijn allen vermeld op www.nmhc.nl.
  • Denk bij de aanschaf van teamkleding (zoals truien, trainingspakken en "vrienden van"-kleding) aan onze trouwe sponsoren en onze retailpartner Austria Sport. Dressme heeft het juiste lettertype en de clublogo’s van N.M.H.C. "Nijmegen".
  • Voor teamsponsoring is geen afdracht aan de club verschuldigd. Een combinatie met het goede doel via Blue Family Foundation wordt zeker gewaardeerd.

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen sponsorcommissie via sponso[email protected].

Met sportieve groet,

Sponsorcommissie & bestuur NMHC "Nijmegen"


 
Geplaatst op 5-7-2020 | Sponsors

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.