Nieuwe maatregelen op de club!

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouders van leden, vrijwilligers en gasten,

Na de persconferentie van de regering van gisterenavond dienen er bij onze mooie hockeyclub vanaf vanavond, dinsdag 29 september 18.00 uur, weer een aantal 'nieuwe' maatregelen van kracht te gaan. Deze gelden voor de komende 3 weken en zijn een aanvulling op ons huidige Corona protocol. Vanzelfsprekend betreuren we dit ten zeerste, maar staat bij Nijmegen ieders veiligheid en gezondheid altijd voorop. En dat we in ieder geval mogen blijven hockeyen is geweldig!

De nieuwe maatregelen zijn:

* Vanaf vanavond 18.00 uur zijn er helaas geen ouders / publiek meer welkom op ons complex. Zowel bij de trainingen als bij de oefen- of competitiewedstrijden.

* Bij trainingen mogen alleen de trainers aanwezig zijn als begeleiding, bij wedstrijden alleen de coaches en/of managers. Voor onze gasten slechts een minimaal aantal rijouders.

* Na een training of wedstrijd dient elk team naar huis te vertrekken. Op het terras (met eigen consumpties) nablijven is niet mogelijk.

* De kleedkamers zijn gesloten, voor alle teams! Dus ook voor Dames 1, Heren 1 en onze gasten.

* De kantine is gesloten.

* Het clubhuis is alleen beschikbaar om materialen af te halen (1 per team) en voor medewerkers.

* De toiletten zijn open. Er mag maar 1 persoon tegelijk de toiletruimte betreden.

* Bij uitwedstrijden vragen we met klem om geen publiek mee te nemen en om het aantal rijouders tot een minimum te beperken.

Ook nu hopen we weer op een ieders begrip en doen we een beroep op de flexibiliteit van leden, ouders van leden, vrijwilligers en onze gasten.

Alvast bedankt en blijf veilig.

Met sportieve groet,
Bestuur en Verenigingsmanager NMHC "Nijmegenā€¯


 
Geplaatst op 29-9-2020 | Laatste Nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Midwinter competitie vervalt
Corona update 4/11

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.