Persbericht NMHC

Nieuws afbeelding

PERSBERICHT NMHC "Nijmegen”

31 maart, 2021

Bas Bogaard en H1 NMHC "Nijmegen” gaan samen door

Bas Bogaard blijft de komende jaren trainer/coach van Heren 1 van NMHC "Nijmegen”. Hiermee wordt een belangrijke stap gezet in het bredere plan om de totale club NMHC "Nijmegen” naar een hoger niveau te tillen. Bas Bogaard is sinds de zomer van 2017 bij Nijmegen actief als coach van Heren 1.

Bas Bogaard: "Nijmegen is bezig met een mooi meerjarenplan om met Heren 1 de stap naar de Hoofdklasse te maken. Het lijkt me fantastisch om deze stap met Nijmegen te kunnen zetten. We zijn druk doende om het team klaar te maken voor het volgend seizoen. Hierbij bouwen we voort op de huidige spelersgroep, aangevuld met versterkingen van buitenaf.”

Een van de spelers die komend seizoen Heren 1 komt versterken is een goede bekende van de club. Jim van de Venne komt, na 3 seizoenen Hoofdklasse te hebben gespeeld bij Oranje-Rood, terug naar Nijmegen.

Bas Bogaard: "Met Jim halen we een speler met Nijmegen DNA in huis met Hoofdklasse ervaring die het verschil voorin kan maken. We verwachten op korte termijn nog enkele aanwinsten te kunnen melden.”

Voor verdere informatie:
Wim Kuster (voorzitter NMHC "Nijmegen”)
06-30719088
[email protected]


 
Geplaatst op 31-3-2021 | Laatste Nieuws