PERSBERICHT NMHC “Nijmegen”

Nieuws afbeelding

 

PERSBERICHT NMHC "Nijmegen” 

17 mei, 2021 

Philip Herings tekent bij H1 NMHC "Nijmegen” 

Na twee seizoenen bij HTC Uhlenhorst Mülheim te hebben gespeeld, speelt Philip Herings (22) de komende seizoenen bij NMHC "Nijmegen”. HTC Uhlenhorst Mülheim werd afgelopen weekend nog tweede in de Duitse Hockeyliga. Met Philip wordt de selectie van Nijmegen ook op het middenveld verder versterkt.  

Philip is in de jeugd begonnen bij Union waarna hij op 14 jarige leeftijd is overgestapt naar NMHC "Nijmegen”. Vervolgens heeft Philip de sprong naar Duitsland gemaakt. Hij speelde bij Berliner HC en daarna bij HTC Uhlenhorst Mülheim. Met Philip komt er weer een echte "Nijmegenaar” terug op het oude nest.   
Bas Bogaard: "De ervaring die Philip op het hoogste niveau heeft opgedaan in Duitsland is iets dat we binnen ons team goed kunnen gebruiken. Het Duitse spel is gemiddeld genomen wat fysieker dan dat wij in Nederland gewend zijn. Met Nijmegen willen we op die manier dominant hockey spelen. Philip past daar perfect bij. Met de komst van Philip zijn we nog niet compleet, het zou mooi zijn als we nog een ervaren leidende speler binnenhalen.” 

Voor verdere informatie:
Wim Kuster (voorzitter NMHC "Nijmegen”)
06-30719088
[email protected]
 


 
Geplaatst op 17-5-2021 | Laatste Nieuws

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.