Stand van zaken clubkleding

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders van leden,

Zoals jullie weten is NMHC "Nijmegen” onlangs samen met retailpartner Austria Sport een samenwerking aangegaan met The Indian Maharadja. Hetgeen betekent dat alle leden een nieuw wedstrijdshirt ontvangen en dat de rokjes, broeken en sokken ook van hetzelfde merk verkrijgbaar zijn bij Austria Sport.

Zoals het er nu uitziet zijn de nieuwe shirts medio/eind september beschikbaar. We hadden gehoopt dit voor de start van het seizoen allemaal gereed te hebben, maar het ontwerpen kostte helaas meer tijd, ook omdat Simpel.nl (op de jeugdshirts) nu T-Mobile is geworden.

Kortom, nog even geduld. Je huidige shirt kun je gewoon gebruiken of omruilen bij Austria Sport als deze je niet meer past. De rokjes en broeken van The Indian Maharadja zijn al te koop bij Austria Sport (het is overigens niet verplicht om je huidige rokje/ broek of sokken te vervangen).

Nieuwe leden kunnen een ("huidig”) wedstrijdshirt krijgen door een mail te sturen naar de kledingcommissie ([email protected]). Zodra de nieuwe Indian shirts er zijn, kunnen ook deze omgeruild worden bij Austria Sport.

We houden jullie op de hoogte!

Met vriendelijk groet,

Kledingcommissie N.M.H.C. "Nijmegen"


 
Geplaatst op 16-8-2021 | Laatste Nieuws