Nieuwe shirts zijn binnen!

Nieuws afbeelding

Beste leden,

Het was even wachten, maar onze nieuwe clubshirts, geleverd door The Indian Maharadja, zijn binnen!

Ieder lid kan dus de komende weken zijn of haar huidige (thuis)wedstrijdshirt omruilen bij Austria Sport voor een exemplaar van The Indian Maharadja.

Om de uitgifte en presentatie van de nieuwe thuis -en uitshirts een extra feestelijk tintje te geven zullen de aankomende drie zaterdagen bij Austria Sport volledig in het teken staan van NMHC "Nijmegen"!! Ook zullen een aantal dames van "Nijmegen" Dames 1 aanwezig zijn om jullie te verwelkomen en te helpen bij het passen. Want tijdens deze zaterdagen mag je natuurlijk eerst even een shirt passen zodat je de juiste maat meekrijgt.

Op de volgende zaterdagen ben je van harte welkom om je nieuwe shirt op te halen.

Zaterdag   4 december 2021;

Zaterdag 11 december 2021;

Zaterdag 18 december 2021;

De winkel is geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Na deze zaterdagen zijn de shirts ook op doordeweekse dagen om te ruilen.

Voor alle spelers uit de jeugd is er een klein presentje en op deze dagen geldt een speciale korting voor leden van "Nijmegen" van 25% op alle artikelen bij Austria Sport (m.u.v. maatwerk en niet in combinatie met andere acties).

De 1e lijnsteams (inclusief dames en heren 1) en alle keepershirts worden momenteel voorzien van de benodigde rugnummers. Deze shirts verwachten we eind volgende week ook uit te kunnen geven. Zodra deze gereed zijn krijgen de teammanagers een seintje.

Ieder lid van "Nijmegen" heeft recht op één thuis wedstrijdshirt in bruikleen conform het kledingplan, bij inlevering van het huidige wedstrijdshirt.

Het nieuwe uitshirt met bijpassende "Nijmegen" sokken (beiden ook van The Indian Maharadja) is ook te koop voor slechts € 29,95. De aanschaf van een uittenue is niet verplicht, maar voor deze combiprijs hopen we dat veel leden er gebruik van zullen maken.

De seniorenteams die het bartegoed (deels)inzetten voor de uitshirts en sokken krijgen bericht van de seniorencommissie, zodra de teambestelling klaar ligt om op te halen.

Wij hebben zin in de zaalcompetitie en de tweede seizoenshelft op het veld. We zijn blij dat iedereen straks rondloopt in het nieuwe "Nijmegen" tenue van The Indian Maharadja!

Met sportieve groet,

Austria Sport en de kledingcommissie van NMHC "Nijmegen"

 

 


 
Geplaatst op 1-12-2021 | Laatste Nieuws

Sponsoren

Agenda

20-5 STN
21-5 STN
25-5 STN