Trainersnieuws Dames 1

Nieuws afbeelding

Chantal van Nistelrooij keert terug als veldtrainer bij de dames van NMHC "Nijmegen". De oud-hoofdtrainer wordt toegevoegd aan de trainersstaf waar zij samen met Bas de van der Schueren en een nog aan te stellen trainer/coach de jonge talentvolle ploeg van Nijmegen verder zal ontwikkelen.

De voormalige hoofdklasse speler en trainer van o.a. Nijmegen en Schaerweijde assisteerde de afgelopen weken reeds het begeleidingsteam van de dames van Nijmegen en wordt bij de club ook betrokken als klankbord m.b.t. de tophockey-plannen en de ontwikkeling van de jeugdopleiding van NMHC Nijmegen.

‘Ik heb erg veel vertrouwen in de nieuwe damesselectie die er staat en zie veel mogelijkheden om als team goed te presteren in de top van de overgangsklasse. Uiteraard kijk ik uit naar de verdere ontwikkeling van deze enthousiaste, jonge en talentvolle ploeg’, aldus van Nistelrooij.

Commissaris tophockey Henk Peters is zeer blij dat Chantal het uitgestippelde tophockeybeleid van de club omarmt. ‘Met Chantal aan boord als veldtrainer naast Bas de van der Schueren en een nog aan te stellen trainer - waar we nog mee in gesprek zijn - heb ik er vertrouwen in dat we samen het maximale uit deze jonge talentvolle groep gaan halen.

Daarnaast hebben we met de ondersteuning door Fysiotherapie praktijk Bottendaal en krachttrainer Willy Harhuis en keeperstrainer Dennis van de Pol een uitstekende staf. Daar komt bij dat we bijna alle dragende spelers hebben kunnen behouden en dat we drie talenten uit de jeugd kunnen laten doorstromen naar de dames 1-selectie. Dit laat zien dat we met een gedegen plan bouwen aan de toekomst, waarin ook de eigen jeugd een kans krijgt.”
 
Geplaatst op 19-7-2022 | Laatste Nieuws