Erik Jazet trainer-coach Nijmegen D1

Nieuws afbeelding
ERIK JAZET NIEUWE TRAINER/COACH NMHC NIJMEGEN DAMES 1

Erik Jazet wordt met ingang van seizoen 2022-2023 de nieuwe trainer-coach van NMHC Nijmegen Dames 1. De succesvolle ex-international die eerder actief was bij de dames van Bloemendaal, Huizen, Gooische en Schaerweijde zal in een duorol samen met trainer/coach Bas de van der Schueren, veldtrainer Chantal van Nistelrooij de jonge talentvolle ploeg van Nijmegen verder ontwikkelen.

Jazet: "Ik heb erg veel vertrouwen om hier met een enthousiast team en bij een ambitieuze club te gaan werken, waarbij we samen aan de ontwikkeling van deze ploeg gaan bouwen om uiteindelijk op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen spelen.

Gelauwerd als speler:
Jazet debuteerde op 17 november 1990 als speler in het Nederlands elftal. Hij nam driemaal deel aan de Olympische Spelen en won drie keer een medaille (twee keer goud en een keer zilver). In totaal speelde hij 308 interlands voor de Nederlandse hockeyploeg waarbij hij negenmaal scoorde. Met zijn club HC Bloemendaal behaalde hij diverse landstitels en won hij in 2001 de Europa Cup 1.

Commissaris tophockey Henk Peters is verheugd met de aanstelling van Jazet als nieuwe trainer/coach. "Met zijn kennis, ervaring en gedrevenheid kan Erik samen met Bas en Chantal bouwen aan de verdere ontwikkeling van de speelsters en het team. Daarbij is de doorstroming van jeugd een belangrijk uitgangspunt. Wij vertrouwen erop dat met de aanstelling van Erik de ambitie van NMHC Nijmegen om in de top van de overgangsklasse te spelen verder vorm wordt gegeven. Wij heten Erik dan ook van harte welkom op onze club en wensen hem heel veel succes”. 
Geplaatst op 19-8-2022 | Tophockey

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.