Nijmegen Trainers Academy van start

Nieuws afbeelding

Met trots presenteren we de deelnemers aan de Trainers Academy van NMHC "Nijmegen”. Samen met Raoul Grevenstuk (Technisch Manager) vormen zij het technisch kader voor onze jeugd.

De trainers geven zowel training aan de 1e lijns teams als aan breedte teams. Daarbij is het train-de-trainer principe belangrijk. De deelnemers aan de Trainers Academy worden namelijk ook ingezet om de andere trainers daar waar nodig te begeleiden en te verbeteren en om toekomstige trainers, liefst uit de eigen jeugd, enthousiast te maken voor het trainersvak.

Gedurende het seizoen zal er veel aandacht zijn voor opleiding en teambuilding. De eerste drie workshops staan al gepland. Zo is er op 5 september een workshop ‘video-analyse’ van Joost Bitterling (video-analist Nederlands elftal Dames).

Op 26 september volgt de workshop ‘verdedigen’ onder leiding van Marcel Balkestein. Marcel is een van de beste verdedigers van de Hoofdklasse geweest en maakt deel uit van de staf van het Nederlands elftal Heren.

Alex Joosten zal op 10 oktober een workshop ‘kracht & cardio’ verzorgen. Alex is personal trainer en zal de komende maanden de trainers adviseren op het fysieke vlak.

Gisteren was er een informele aftrap van het seizoen waarbij ook de nieuwe trainingskleding is uitgereikt.

Lijkt het jou ook leuk om training te gaan geven? Vraag gerust naar de mogelijkheden bij Raoul Grevenstuk of Marnix van Trigt.

Tot slot, we zijn blij te kunnen melden dat Rein Scheenstra, oud-speler Nijmegen Heren 1, dit seizoen de rol van Technisch Coördinator voor de jongste jeugd op zich gaat nemen.

Bestuur NMHC "Nijmegen”

Op de foto:
1e rij (onderaan): Alex Joosten (kracht & cardio), Mark Peart (ass. Tr/c MA1), Ivo van Zuidam (initiatiefnemer Trainers Academy), Raoul Grevenstuk (Technisch Manager).

2e rij: Jeffrey Martijn (ass.Tr/c JB1), Florian Gosselink (Tr/c JA1), Justin Subramaniam (Tr/c MD1), Christoph Deben (Tr/c JC1).

3e rij: Yorick Hilbers (Tr/c JD1), Vincent de Ruijter (Tr/c JB1), Nienke Rook (Tr/c MB1), Lotte Pouwels (Tr/c MC1).

4e rij (bovenaan): Marnix van Trigt (verenigingsmanager), Thom Schellens (Tr/c MA1).

Niet op de foto: Maarten Horsting (Tr/c JA1)

 


 
Geplaatst op 23-8-2022 | Organisatie

Gerelateerde nieuwsberichten

Vacature Bestuurslid Tophockey

Sponsoren

Agenda

12-12 Commissieavond