Rob Haantjes nieuwe coach H1

Nieuws afbeelding

Persbericht Hockeyclub Nijmegen

Met ingang van het hockeyseizoen 2024-2025 zal Rob Haantjes de mannenploeg van Hockeyclub Nijmegen gaan trainen en coachen.

Nadat in januari duidelijk werd dat Bas Bogaard na 7 seizoenen niet verder zou gaan als eindverantwoordelijke voor heren 1 is de club op zoek gegaan naar een waardig opvolger voor Bas.

Die heeft Nijmegen nu gevonden in een oude bekende van de club. Rob Haantjes was in de periode 2010 – 2013 drie seizoenen eindverantwoordelijk voor de dames van Nijmegen die destijds onder zijn leiding promoveerden naar de Hoofdklasse. Rob is tot het einde van het lopende seizoen nog eindverantwoordelijk voor Oranje Rood Dames 1.

De mannen van Nijmegen zijn nog volop in de race voor promotie naar de Hoofdklasse en staan op dit moment bovenaan in de Promotieklasse.

Met Rob Haantjes haalt Nijmegen een ervaren trainer coach in huis met zowel ervaring in de hoofdklasse heren (eerder Voordaan en SCHC) als bij clubs op het hoogste niveau in België. Bij de Belgische hockeybond was Rob daarnaast jarenlang prestatiemanager U21-18-16.

Hockeyclub Nijmegen heeft ambitie om op het hoogste niveau te gaan spelen, mocht dat niet lukken onder succescoach Bas Bogaard dan pakt Rob met evenveel ambitie en commitment de heren op in de Promotieklasse. Dit was voor Nijmegen mede doorslaggevend om met Rob Haantjes een overeenkomst te sluiten.

Bas Bogaard willen we nu al bedanken voor 7 fantastische jaren met 2 keer play-offs voor de Hoofdklasse en wellicht als historische afronding promotie naar het hoogste niveau van Nederland.

 

Voor informatie of nadere toelichting:

Lex Leenen – Stichting Tophockey Nijmegen (06 531 817 67)

Wim Kuster – Voorzitter NMHC Nijmegen (06 307 190 88)


 
Geplaatst op 17-4-2024 | Laatste Nieuws