Inschrijving golftoernooi en/of veilingdiner
Beste hockeyliefhebber,

Vrijdag 17 mei aanstaande organiseert NMHC Nijmegen een geheel verzorgd, sportief en gezellige dag golfen op de schitterende banen van het Rijk van Nijmegen. Dit alles ten behoeve van Stichting Tophockey Nijmegen die verantwoordelijk is voor de ambitieuze topteams Dames 1 en Heren 1. Wil je graag alleen komen dineren, dan kan dat natuurlijk ook.

Hoe werkt het:
Je kunt je individueel inschrijven of als team. De kosten voor deze geheel verzorgde dag inclusief deelname aan het toernooi en het diner zijn €250,00 per persoon (€1000,00 per flight, excl).

Kom je alleen dineren, dan betaal je €125,00 per persoon (excl).
Als captain kun je bij de opmerkingen het aantal gasten vermelden dat alleen komt dineren.

Er zijn voor deze fantastische dag maar 20 flights beschikbaar, dus meld jezelf met jouw team (of individueel) snel aan, want vol is nog altijd vol.

Sponsordiner (niet golfen, wel dineren?)
Ben je geen golfer maar wil je wel gezellig dineren in een mooi gezelschap. Geen probleem. Vul dan de velden bij (Bedrijfs)naam en Captain in en vermeld bij de opmerkingen met hoeveel gasten je komt dineren.

Programma:
Om 11:00 uur word je met een kopje koffie en wat lekkers ontvangen op Het Rijk van Nijmegen. Om 12:00 uur is de shotgun start van het Texas Scramble toernooi. Je krijgt voor onderweg een mooi lunchpakket mee. De organisatie zal er verder voor zorgen dat je gedurende de dag wordt verrast met diverse culinaire versnaperingen.

Na het lopen van de 18 holes volgt er een borrel, een uitgebreid diner en een veiling met de meest geweldige en originele kavels. Liefhebbers kunnen de derde helft afsluiten met een gezellige borrel bij St Anneke.

Kavels voor veiling
Wil je liever niet golfen, maar heb je wel een prijs/kavel om in te brengen voor onze veiling? Neem dan graag contact met ons op! Mail naar [email protected]

Locatie:
Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
Postweg 17
6561 KJ Groesbeek

Inschrijfformulier:

Indien er wensen zijn om anders dan 4 personen per flight in te schrijven (golf + diner), dit gelieve te noteren in het opmerkingenveld. Na inschrijving ontvang je binnen een dag de bevestiging! 

Captain/dinergast

Indien overige deelnemers nog niet bekend zijn, kunt u die ook later opgeven via [email protected].

 

Deelnemer 1

 

Deelnemer 2

 

Deelnemer 3

 

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.