Onze accommodatie

Het accommodatiebeheer wordt uitgevoerd onder de vlag van de Stichting Veldsport Accommodaties Nijmegen, kortweg de SVAN. Het beleidsterrein van de SVAN omvat beheer en exploitatie van onze accommodatie; dus al het onroerend goed, de horecavoorzieningen en wat daar mee te maken heeft. 


Aanspreekpunt enSVAN-bestuurslid voor velden en het terrein is Ton Sterk; het clubhuis en horeca valt onder Rob Huijbers.


De uitvoering van het onderhoud van het clubhuis en de velden is meestal in handen van de firma’s die ook gebouwd en/of geleverd hebben. Met de meesten zijn onderhoud- en servicecontracten afgesloten. De SVAN streeft naar langjarige contracten en duurzame relaties.
De dagelijkse onderhoudswerkzaamheden zijn in handen van Frans Litjes. Verder is er elke dinsdag en donderdag een geweldig klusteam aanwezig voor overige kleine én grote klussen op de accommodatie. Als je er voor voelt om ons mooie complex ook mooi te houden en zo nodig te verbeteren ben je welkom om mee te doen.

Informatie over het gebruik van de accommodatie vindt u in de volgende documenten:
Clubhuis, bar en snackcounter(pdf)
• Huishoudelijke regels voor het gebruik van de velden van NMHC "Nijmegen" (pdf)

Verhuur 

• 
Bestuursreglement : Alcoholgebruik in de sportkantine NMHC "Nijmegen"(pdf)


ACCOMMODATIE PLANNING

Op de club is het e-mailadres [email protected] beschikbaar voor de aanvraag van de volgende zaken:
 
  1. Het aanvragen van oefenwedstrijden op weekenddagen (of doordeweeks) dat er geen competitie draait.
    Kijk, voor u een aanvraag doet, eerst zelf even in het wedstrijdschema van de betreffende dag wat er nog open staat. Wedstrijden worden gepland op vaste tijden, te weten: 09.00 - 10.30 - 12.00 - 13.30 - 15.00 en 16.30 uur. Houdt daar bij de aanvraag rekening mee.
  2. Het reserveren van een ruimte op de club voor vergaderingen, teamoverleg e.d.
    Deze reservering worden vastgelegd in de clubagenda.
  3. Het plannen van de trainingstijden.                                                           Voor de trainingen van de senioren, G-hockey, trimhockey. junioren en jongste jeugd teams moet u bij Raoul Grevenstuk, de technisch manager ([email protected]), zijn.
De veldindeling
 
 


 

 

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.